Se amana deschiderea restaurantului Dinner

Se amana deschiderea restaurantului Dinner
person Horeca
access_time_filled

Se amana deschiderea restaurantului Dinner

Heston Blumenthal food book

Cel mai nou restaurant al celebrului bucatar Heston Blumenthal, intitulat „Dinner, se va deschide la Mandarin Oriental Hotel din Londra, abia pe 29 ianuarie 2011. Programat initial a fi inaugurat la 1 decembrie 2010, restaurantul care va pastra caracteristicile stilului culinar al lui Blumenthal, isi amana cu doua luni deschiderea datorita unor intarzieri la lucrarile de executie.

„Am intarziat cu lucrarile de executie doar cateva saptamani, dar asta ar fi insemnat sa il deschidem chiar in saptamana de Craciun, deci a trebuit sa amanam deschiderea acestuia pana in luna ianuarie, a declarat purtatorul de cuvant a lui Heston Blumenthal.

heston3

Concentrandu-se pe revitalizarea si modernizarea retetelor traditionale britanice, meniul noului restaurant va contine preparate bazate pe elemente simple contemporane inspirate de trecutul gastronomiei britanice si retete care dateaza din secolul XVI, precum scoici cu ketchup de castraveti si mazare, salata de macrou aromat cu bergamota si coaste de vita gatite in suc propriu.

Restaurantul „Dinner va pastra asadar caracteristicile stilului culinar al lui Blumenthal, un chef aflat intr-o continua cautare si perfectionare a gastronomiei din vremurile trecute din Marea Britanie. Chef Blumenthal, al carui restaurant The Fat Duck din pitorescul Bray, Berkshire detine 3 stele Michelin si The Hinds Head pub din acelasi sat, a castigat recunoasterea internationala datorita stilului unic si metodele specifice de gatit.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302