Carpatair vine cu noutati pentru romani, in 2011

Carpatair vine cu noutati pentru romani, in 2011
person Horeca
access_time_filled

Carpatair vine cu noutati pentru romani, in 2011

Compania aeriana Carpatair a anuntat ca va introduce un zbor direct pe ruta Iasi-Roma ((Fiumicino), incepand cu data de 21 aprilie 2011, „datorita unei cereri crescute de calatorie pe aceasta ruta”, se arata in comunicatul de presa emis de Carpatair. Carpatair este in prezent operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor pe directia Italia.

carpatair in aer

Noua ruta, Iasi – Italia va avea o frecventa de 2 zboruri pe saptamana, in zilele de joi si duminica, iar in perioada iulie- septembrie va fi introdusa o frecventa aditionala in zilele de marti.

„Extinderea operatiunilor din Iasi face parte din strategia de expansiune inceputa la finele lui 2009 prin largirea operatiunilor din Bucuresti-Otopeni. Pe parcursul anului 2010, am continuat expansiunea prin adaugarea a doua noi baze operationale, Craiova si Bacau, Carpatair devenind astfel operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor pe directia Italia. Introducerea zborului direct Iasi – Roma este justificata de cererea crescuta de calatorie pe aceasta ruta” a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing&Vanzari Carpatair.

roma-big

La inceputul anului 2011, Carpatair a intrat puternic pe segmentul turismului de vacanta, lansand pachete City Breaks personalizate pentru 10 destinatii operate in Italia, Grecia si Germania. Noul serviciu Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) si, aditional, asistenta gratuita in configurarea pachetelor personalizate.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302