Tarifele hoteliere de-a lungul Europei

Tarifele hoteliere de-a lungul Europei
person Horeca
access_time_filled

Tarifele hoteliere din Europa

Rusia este tara cu cele mai scumpe hoteluri din Europa iar Ungaria ofera cele mai mici preturi la hoteluri, conform unui amplu studiu realizat de site-ul de rezervari hoteliere, hotel.info. Astfel, in Rusia pretul mediu de camera/noapte la hoteluri a fost nu mai putin de 147 de euro. La capitolul preturi ridicate, Rusia este urmata indeaproape de Norvegia, unde costurile medii pentru o noapte la hotel au fost de 146 euro. Siin Suedia s-au pretins preturi mari la cazarea la hotel (aproximativ 133 de euro pe noapte).

receptie hotel 2

Pe de alta parte, hotelierii din numeroase tari central-europene au pretins mult mai putin. Astfel, preturile medii pentru o noapte, in tari precum Italia, Austria, Portugalia sau Germania s-au aflat cu mult sub 100 Euro.

Turistii au putut sa se bucure de camere de hotel la „preturi chilipir” in tari precum Polonia, Grecia si Ungaria. in special, in Republica est-europeana, preturile pentru cazarea la hotel au fost considerate foarte moderate, ca urmare a valorii acestora putin sub 70 Euro, conform studiului realizat de hotel.info.

Top 20 tari scumpe

in urma studiului s-a observat ca, la nivel international au crescut preturile hoteliere cu aproximativ 2%, in trimestrul 4 al anului 2010, fata de acelasi trimestru din 2009.

hotel.info, serviciul gratuit de rezervari hoteliere cu peste 210.000 hoteluri pe plan mondial, publica in mod regulat barometrul sau hotel.info al preturilor hoteliere pentru metropolele internationale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302