“Casa Deliciilor” aduce traditiile culinare italiene la Bucuresti!

“Casa Deliciilor” aduce traditiile culinare italiene la Bucuresti!
person Horeca
access_time_filled

„Casa Deliciilor” aduce traditiile culinare italiene la Bucuresti!

 Targul de delicii alimentare italiene, „Casa Deliciilor” se va desfasura anul acesta in perioada 11-14 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Organizat pentru a doua oara sub Patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti, scopul targului este acela de a a promova si de a face cunoscute in Romania produsele alimentare italiene originale, de cea mai buna calitate, selectionate in functie de tipologie sau de regiuni, pentru a oferi o panorama reprezentativa a ceea ce Italia poate oferi consumatorilor romani. Intrarea la targ este gratuita.

invitatie ok

De-a lungul celor patru zile de targ vor avea loc prezentari si degustari de vinuri si produse alimentare originale, reprezentative pentru diferite regiuni ale Italiei, si demonstratii culinare ale faimosului bucatar italian Antonio Passarelli, care va pregati pe baza produselor expuse in cadrul targului, retete culinare specifice din Italia. Echipamentele de inalta performanta pe care se vor face demonstratiile culinare din cadrul targului sunt furnizate de Bilancia.

prod

Proiectul „Casa Deliciilor” isi propune sa faca cunoscuta familiilor din Romania bucataria italiana, ingredientele de calitate si redescoperirea gusturilor traditionale, „asediate” in ultimul timp de restaurantele de tip fast-food. La finalul targului un cos imens cu produse alimentare din partea tuturor expozantilor va fi donat Casei de batrani, Don Orione, din Bucuresti, in cadrul campaniei sociale „Un bunic…per amico”.

produse italiene

Casa Deliciilor se desfasoara sub patronajul: Ambasadei Italiei la Bucuresti, Confagricoltura, Unimpresa Romania, Institutul Italian pentru Comert Exterior (I.C.E), Camera de comert italiana pentru Romania, Unioncamere si Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. Partenerii evenimentului sunt: Bilancia, Continental Hotel, Hello Hotel, Alitalia, Cocor Store.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302