Ce delicii culinare oferă hotelierii din Capitală?

Ce delicii culinare oferă hotelierii din Capitală?
person Horeca
access_time_filled

Cu ocazia sărbătorilor indiferent de natura și momentul lor, restaurantele se întrec în oferte, în special dintre cele culinare, dar acum nu vom vorbi numai despre ofertele pentru luna decembrie ale restaurantelor din hoteluri, ci de noutățile aduse de acestea în pesiajul gastronomic al Capitalei.

casadoina1
Astfel la Hotelul Ramada Parc, restaurantul Casa Doina dedică fiecare seară de miercuri bucătăriei românești, pentru expați și iubitorii de produse tradiționale. Seara de miercuri la Ramada începând cu ora 19.30 este una veritabil românească, cu un bufet de bucate alese tradiționale românești, începând de la gustare cu brânzeturi specifice, șorici, caltaboș, cârnați, salate, murături țărănești la cărnuri preparate în diferite feluri, sarmale și tocănițe până la deserturi: orez cu lapte, plăcintă cu mere și prăjituri cu fructe. Din meniu nu lipsește nici folclorul românesc live.

Benihana1
Din această lună, Hotelul Howard Johnson, cu noul meniu de la restaurantul Benihana, oferă o alternativă japoneză la mâncărurile tradiționale românești. Astfel pentru cei care vor să iasă din rutină, Benihana le-a pregătit Bento Box-ul pentru un prânz rapid și complet, servit în mod specific japonez.  Noutatea Bento Box incude următoarele: supa Miso, aperitiv Sushi, orez înăbușit, colțunași cu legume și carne, creveți Tempura sau creveți pane, o salată în miniatură, un preparat cald (pui, vită, pește sau tăieței din orez cu creveți) și un desert de fructe. Meniul Bento Box este în patru variante: Chicken Delight, Teriyaki Steak, Salmon & Ebi Furai și HoJo Special.

robertos3
Athénée Palace Hilton a anunțat programul sezonului festiv în cadrul hotelului. Oaspeții restaurantului Roberto’s, Café Athénée și English Bar vor savura prânzuri tradiționale europene, brunch-uri și petreceri tematice de Crăciun, începând cu data de 6 decembrie. Mesele de prânz cu teme inspirate din diferite țări europene precum Italia, Marea Britanie, Germania, Franța și țările Nordice vor fi disponibile în noul restaurant Roberto’s în perioada 6 – 23 decembrie. De asemenea, restaurantul Roberto’s va găzdui în zilele de duminică, brunch-uri tradiționale de Crăciun, acesta fiind deja un obicei la hotelul de pe Calea Victoriei.
Din căsuța de turtă dulce aflată în hotel, oaspeții vor putea alege surprize originale și delicioase, inclusiv ulei de măsline autentic Roberto’s, rețetele secrete ale bucătarului șef Lam și prăjiturile legendare pregătite de patiserul șef, Mimi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302