Ce oportunităţi aduce compania FlyDubai pentru turismul românesc

Ce oportunităţi aduce compania FlyDubai pentru turismul românesc
person Horeca
access_time_filled

Asociația Litoral – Delta Dunării a propus reprezentanților companiei aeriene FlyDubai și Ambasadorului Emiratelor Arabe Unite la București dezvoltarea, împreună cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Patronatul ANAT și MDRT, a unei strategii de promovare a destinațiilor turistice românești către piața Emiratelor Arabe Unite, potrivit unui comunicat de presă emis de Asociație.

companiaflydubai

„Salut intrarea pe piața românească a companiei aeriene Fly Dubai. Cu ocazia zborului inaugural București – Dubai am propus organizarea în România a unui infotrip cu jurnaliști și agenti de turism tour-operatori din Emiratele Arabe Unite, pentru a prezenta și promova destinațiile turistice românești, precum și organizarea unui eveniment de prezentare a României turistice în Dubai de către reprezentanții ministerului de resort și tour-operatorii români”, a declarat președintele Asociației Litoral – Delta Dunării și al ANAT, Corina Martin.

litoralromania„În același timp vom încerca să facilităm urgentarea procedurilor de obținere a vizelor de intrare în România pentru cetățenii E.A.U. Voi propune reprezentanților companiei aeriene ca cea de-a 50-a ruta aerienă a companiei Fly Dubai să fie Constanța – Dubai, o componentă de bază a strategiei de atragere pe litoralul românesc și în Delta Dunării a turiștilor de pe piața tarilor arabe. Împreună cu Ambasadorul E.A.U. la București, E.S. Dl. Yacoub Yousif H. ALHOSANI vom organiza la Constanța o prima vizită a unei delegații din Emiratele Arabe Unite, alături de care vom discuta o strategie de promovare comună.”, a mai declarat președintele ANAT, Corina Martin.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302