CEE Airports & Airlines Forum 2012

CEE Airports & Airlines Forum 2012
person Horeca
access_time_filled

Medien Conferences organizează pe data de 16 octombrie 2012, ora 8.30, forumul regional „CEE Airports & Airlines Forum 2012”, în București, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Conferința „CEE Airports & Airlines Forum 2012” este dedicată companiilor aeriene și își propune să dezvăluie trendul industriei aviatice din perioada următoare, reunind factori de decizie din industria aviatică din peste 15 țări.

otopeni1

Strategiile de dezvoltare a aeroporturilor din Europa Centrala și de Sud-Est, aspectele privind provocările contextului economic global pentru operatorii aerieni, securitatea aeroportuară și finanțarea investițiilor în infrastructură vor fi prinicpalele teme abordate de specialiștii industriei aviatice, de reprezentanții celor mai mari aeroporturi din Europa-Centrală și de Sud-Est, precum și de reprezentanții companiilor aeriene care operează în regiune și de furnizorii de servicii din industria aeroportuară, consultanții și reprezentanții autorităților și asociațiilor din industria aviatică.
Evenimentul este organizat cu sprijinul: IATA, AAR, UK & TRADE INVESTMENT

Sursa: România Liberă

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302