Cel mai inalt restaurant din lume se deschide in Dubai

Cel mai inalt restaurant din lume se deschide in Dubai
person Horeca
access_time_filled

Cel mai inalt restaurant din lume se deschide in Dubai

Emaar Hospitality Group (EHG) a anuntat lansarea celui mai inalt restaurant din lume in ianuarie 2011. Restaurantul se va numi Atmosphere si va fi localizat la etajul 122 al turnului Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume si cea care gazduieste Armani Hotel.

Armani-Hotel-Burj-Khalifa

Marc Dardenne, CEO-ul EHG, a declarat ca”Este un concept nou. Va fi o zona de grill si una de lounge. Aici se va putea lua pranzul si cina si se vor putea bea cocktailuri intre intalniri”.  Localul se va afla cu doua etaje sub terasa de pe acoperis „At the Top”, motiv pentru care Marc Dardenne se asteapta sa devina unul dintre cele mai vanate obiective turistice din Dubai. Creat de faimosul designer Adam Tihany, care a semnat si One&Only Cape Town, acesta va fi condus de noua divizie de gastronomie&lifestyle a Emaar Hospitality Group. „Brandul poate fi preluat de oricine. Singura conditie pentru a denumi restaurantul Atmosphere este sa-l plasezi in cea mai inalta cladire din oras”, a mai declarat Marc Dardenne.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302