Hotels Spa Awards 2010

Hotels Spa Awards 2010
person Horeca
access_time_filled

Hotels Spa Awards 2010

Site-ul finest-spa.com a publicat recent clasamentul celor mai bune 100 spa-uri din lume in anul 2010. Cu o colectie de aproape 500 de hoteluri spa in 70 de tari, finest-spa.com este lider pe segmentul ghiduri online dedicate promovarii celor mai luxoase hoteluri spa din lume. Iata care sunt primele cinci cele mai luxoase, confortabile, surprinzatoare si cu personalul cel mai calificat, spa-uri din lume.

AyanaResort

1. Ayana Resort & Spa, Bali – Les Thermes Marins Bali, Indonezia. Medalia de aur ii revine acestei luxoase destinatii, Bali fiind considerata de multi ,,Meca” pentru spa-uri si wellness. Fosta Ritz Carlton Bali a suferit o reinnoire, iar spa-ul actual deja a castigat mai multe premii la nivel international, acest complex reprezentand o adevarata bijuterie.

2. One&Only Maldives at Reethi Rah – One&Only Spa by ESPA, Maldives, a castigat medalia de argint. Iubitorii zonei sunt familiarizati cu aceasta regiune, cu spa-uri plasate intre un paradis tropical si laguna, pe o suprafata de 9.500 mp. Personalul are o bogata expertiza in cunoscuta tehnica de masaj Ayurveda, iar turistii pot experimenta aici toate tipurile de masaj specifice Asiei.

FourSesons

3. Four Seasons Resort Chiang Mai – The Spa at Four Seasons Resort Chiang Mai. in Thailanda cultura masajului este peste tot si constituie parte importanta din viata de zi cu zi a fiecarui localnic. La Four Seasons practicile de ingriire sunt bazate pe ritualuri vechi si o experienta milenara in masajul thailandez.

4. Burj al Arab – Assawan Spa, UAE (Dubai). Acest palat este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari si mai luxoase din lume, fiind un exemplu fascinant de excese orientale, unde confortul si ospitalitatea sunt impinse la maxim. La etajul 18 al turnului, spa-ul ofera o priveliste uluitoare asupra golfului, fiind locul unde poti experimenta masajul oriental in cadrul temei „O mie si una de nopti”.

5. Shambhala at Parrot Cay – COMO Shambhala, Turks& Caicos. Situat pe insula tropicala Providenciales din arhipelagul Turks&Caicos, acest hotel este, spre deosebire de oricare altul, unul dintre cele mai bine pastrate din Caraibe, unde multe VIP-uri se recreeaza.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302