Cel mai mare restaurant din Marea Britanie şi-a deschis porţile

Cel mai mare restaurant din Marea Britanie şi-a deschis porţile
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare restaurant din Marea Britanie și-a deschis porțile pe 1 decembrie 2011, în urma unei investiții de 3 milioane lire sterline și reunește 35 de bucătari din toate colțurile lumii care vor găti live pentru clienții restaurantului. Intitulat Za Za Bazaar, restaurantul este situat în Bristol, și se dorește a fi primul dintr-un lanț de restaurante, care se va extinde pe teritoriul Marii Britanii.

zaza2

În spatele acestui restaurant se află celebrul bucătar Nitin Bhatnagar, care a declarat că „Acest restaurant este un vis împlinit pentru mine. Restaurantul este cel mai mare din Marea Britanie și va oferi clienților cea mai bogată varietate de gastronomii, de pe toate continentele lumii. Ceea ce este important cu adevărat nu este mărimea acestui restaurant, ci calitatea și varietatea mâncării care va fi servită. sefPersonalitatea și talentul maeștrilor noștri bucătari – 35 la număr – vor face din Za Za Baazar un restaurant apreciat. Restaurantul va fi un loc minunat pentru consumatori de a experimenta varietatea de gastronomii existente în întreaga lume. Se vor găti preparate specifice bucătăriilor din Orientul Îndepărtat, America de Sud, India, China, Japonia și Europa. Bucătăria va fi deschisă, bucătarii vor găti live în fața clienților”.
Za Za Baazar se întinde pe o suprafață de 30.000 metri pătrați și are o capacitate de 1000 de locuri. Designul restaurantului reflectă și el varietatea fiecărei gastronomii prezente în restaurant. Restaurantul de tip bufet oferă 700 feluri de mâncare, iar barul 300 tipuri de băuturi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302