S-au deschis 7 restaurante în Bucureşti, în luna noiembrie

S-au deschis 7 restaurante în Bucureşti, în luna noiembrie
person Horeca
access_time_filled

Noiembrie a fost o lună cu multe noutăți pe piața gastronomică bucureșteană. S-au închis destule restaurante, însă s-au și deschis la fel de multe, și nu dintre cele mai mici, ci din acelea la care investițiile nu pot avea numere cu mai puțin de șase cifre, scrie Restrograf.

Restaurantul Negresco din Centrul Vechi, deschis la începutul lunii noiembrie de Lucian Manu (în fosta casă care găzduia Bodega Caru cu Bere; casa a fost cumpărată în anul 2007 de Lucian Manu și reabilitată de arhitectul Șerban Sturdza), restaurantul Bogdani – inaugurat cu mare fast pe 18 noiembrie de Mitică Dragomir, Patrizia Ristorante (deschis de Patrizia – care vine de la Osteria Gioia) sau restaurantul Montignac – o franciză de la inventatorul mult celebrului regim de slăbit, Dieta Montignac, sunt doar câteva dintre restaurantele mari inaugurate în luna noiembrie, menționate de Restograf.

neg

Tot la capitolul inaugurări se menționează și restaurantele Șarpele Roz (restaurant tradițional românesc) – deschis pe locul fostului restaurant Istria, dar și restaurantul italian Vechhio sau restaurantul Casa Frumoasă. Dintre restaurantele care s-au închis, Restograf menționează restaurantul Carmelo, pe Popa Savu și restaurantul La Blanca, la Romană, vizavi de ASE.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302