Cel mai mare târg de turism din Transilvania, la start

Cel mai mare târg de turism din Transilvania, la start
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare târg de turism din Transilvania – Touristica își deshide porțile vineri, 11 noiembrie la centrul expozițional Polus Center din Cluj, unde 45 de expozanți din 15 județe ale țării: agenții de turism, hoteluri, pensiuni, autorități, asociații turistice, precum și reprezentanți din Ungaria și Austria își vor prezenta ofertele pentru sezonul de iarnă.

tour1

Târgul Touristica este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Libero Events și are doi parteneri noi la această ediție: Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Organizația Patronală a Turismului Balnear din România.
Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, cele mai importante agenții de turism, hoteluri, reprezentanțe și asociații turistice își așteaptă vizitatorii cu oferte promoționale pentu ski, revelion și destinații exotice. Atât vizitatorii cât și expozanții vor avea oportunitatea de a achiziționa, respectiv de a promova cele mai bune produse turistice ale sezonului de iarnă 2011-2012.
reducereTârgul va oferi în cele 3 zile de desfășurare oferte de vacanță în peste 200 de destinații, reduceri de early booking, oferte de petrecere a Revelionului 2011-2012, programe speciale (pentru seniori, programe ANAT și ANTREC), dar și consultanță profesionistă în alegerea vacanței potrivite. O prezență deosebită în cea de-a doua zi a târgului este Thailanda, care participă în premieră la un târg de turism la Cluj-Napoca.
Organizatorii târgului estimează că peste 15.000 de persoane vor trece pragul Târgului de Turism de la Cluj. 
Manifestarea va fi deschisă pe 11 noiembrie printr-o conferință de presă la care vor participa președintele ANAT – Corina Martin, Paul Mărășoiu – CEO Peacock Hotels, Carmen Moraru – Director Direcția Generală de Turism din cadrul Ministerului Turismului, Nicu Rădulescu – președintele OPTR, Mohammed Murad – președintele FPTR și Maria Stoian – președintele ANTREC.
La ediția de primăvară a târgului de Turism Touristica, care a avut loc în perioada 25-27 martie 2011, au participat peste 50 de expozanți din România și din străinătate, ceea ce îi conferă statutul de cel mai mare târg de turism din afara Capitalei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302