Cel mai “verde” hotel din România este…

Cel mai “verde” hotel din România este…
person Horeca
access_time_filled

Singurul hotel din România certificat Eco-Hotel Management System, hotelul Vega din Mamaia a fost ales Hotelul Anului în România în privința abordării politicii de mediu. Hotelul Vega a obținut premiul „Green Hotel of the Year” în cadrul Galei Premiilor de Excelență care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe data de 3 mai.

hotelvega1

La aceeași categorie au mai fost nominalizate și hotelurile Crowne Plaza, care a obținut locul 2 și Athenee Palace Hilton București, clasat pe locul 3.

Hotelul Vega a ales să implementeze un sistem de management al protecției mediului înconjurător încă de la deschidere, devenind, în mai 2009, primul hotel certificat Eco-Hotel System Management din România.

hotelvega2

„Începând cu acel moment, printre obiectivele hotelului Vega se numără sprijinirea acțiunilor cu caracter ecologic, de informare și conștientizare a propriilor clienți și angajați privind importanța protejării mediului înconjurător, precum și eficientizarea activității din hotel din punct de vedere al resurselor consumate”, se arată într-un comunicat de presă emis de hotel.

Despre Hotel Vega

Modernizat complet în vara anului 2008 și clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega și-a propus un proiect ambițios, acela „de a redefini calitatea serviciilor hoteliere la nivel național și de a se alinia la cele mai înalte standarde internaționale”. În acelasi an, plaja Vega a obținut certificarea calității Blue Flag, fiind singura plaja din Romania care detine aceasta distinctie. Cu eforturi susținute și invesții pe măsură, Hotelul Vega devine în primăvara anului 2009 primul hotel din România certificat Eco-Hotel Management System iar până la finele aceluiași an obține certificarea pentru sistemul de management al siguranței alimentului, ISO 22000.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302