Ministerul Turismului lansează o nouă licitaţie publică

Ministerul Turismului lansează o nouă licitaţie publică
person Horeca
access_time_filled

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a lansat o licitație publică pentru realizarea de obiecte și materiale promoționale cu rol în promovarea brandului turistic al României.

„Contractul este divizat pe loturi: Lotul 1 – Obiecte promoționale, cu o valoare estimată este de 5.499.700 lei fără TVA și Lotul 2 – Materiale promoționale, cu o valoare estimată este de 14.405 lei fără TVA”, se arată în comunicatul emis de Minister.

promologo

Ofertantul trebuie să depună împreună cu oferta tehnică și mostre pentru obiectele promoționale solicitate în caietul de sarcini, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi de Minister. Toate obiectele si materialele promoționale vor fi inscriptionate cu elementele de identitate vizuală a brandului de turism, în conformitate cu recomandările din Manualul de Brand, precum si cu cele prevăzute în manualul de identitate vizuală ale Programului Operațional Regional.

Detaliile cu privire la achiziție sunt disponibile în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional – Axa 5 – operațiunea „Crearea unei imagini pozitive a României ca destinație turistică prin definirea și promovarea brandului turistic național”.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302