Companiile aeriene cu cele mai bune servicii de catering

Companiile aeriene cu cele mai bune servicii de catering
person Horeca
access_time_filled

Companiile aeriene cu cele mai bune servicii de catering

Site-ul Skyscanner a realizat un clasament al celor mai bune companii aeriene din punctul de vedere al meselor oferite la bordul avioanelor. Emirates a fost cotata ca fiind cea mai buna companie aeriana din acest punct de vedere, cu o atentie deosebita acordata meniului oferit clientilor sai, fiind urmata indeaproape de compania Lufthansa. Studiul a fost realizat in perioada noiembrie 2010- ianuarie 2011, in randul a peste 1200 de pasageri, carora li s-a cerut sa evalueze mesele pe care le-au luat la bordul avioanelor, pe baza a 3 categorii: gust, prezentare si varietatea felurilor de mancare.

plane service

Åžase din 10 cele mai bune companii aeriene din studiul realizat de Skyscanner au sediul in Orientul Mijlociu si Asia, „Aromele din Est dovedindu-se a fi extrem de populare in randul pasagerilor aerieni”, potrivit comunicatului de presa emis de Skyscanner. in ceea ce priveste Europa, 4 companii aeriene au reusit sa intre in top 10, cu Lufthansa pe locul 2 si Aeroflot pe locul 4. Compania aeriana nationala a Frantei, Air  France – tara recunoscuta pentru expertiza culinara -, a obtinut doar locul 10, in clasament.

hawaiianairline

De remarcat ca din topul celor mai bune meniuri servite la bordul companiilor aeriene lipsesc operatorii din Statele Unite ale Americii. Pasagerii care calatoresc spre destinatii precum Las Vegas, New York si alte destinatii din SUA, nu beneficiaza de o bucatarie asa de apetisanta la bordul avioanelor.

Top 10 companii aeriene cu cele mai bune meniuri la bordul avioanelor sale:

1. Emirates

2. Lufthansa

3. Singapore Airlines

4. Aeroflot

5. Qatar

6. Malaysia Airlines

7. Thai Airways

8. Etihad

9. KLM

10. Air France

Directorul Emirates a declarat: „Companiile aeriene acorda o atentie din ce in ce mai mare calitatii mancarii pe care o servesc in timpul zborului. Desi sunt cateva exceptii, companiile aeriene fac eforturi uriase pentru a furniza mese de calitate la bordul avioanelor, multi chiar angajand chefi celebri pe post de consultanti”. Compania Emirates este recunoscuta pentru atentia pe care o acorda bucatariei de la bordul avioanelor sale. Meniurile individuale sunt planificate cu atentie pentru fiecare ruta, pentru „a ne asigura ca satisfacem oameni care provin din culturi diferite”, a mai declarat directorul companiei Emirates.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302