Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuţitele Fiskars

Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuţitele Fiskars
person Horeca
access_time_filled

Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuțitele Fiskars

Centrul de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară AROMA a găzduit pe 3 martie 2011 un eveniment al cărui scop a fost testarea într-o manieră inedită, excepționala gamă de cuțite marca Fiskars.

Miko

Evenimentul „Tăieturi Fine” a fost organizat de Fiskars împreună cu Bilancia – furnizor de echipamente profesionale de gătit -, și a fost susținut pe partea demostrativă de Mikko Manninen – Marketing Manager Fiskars Brands Finland -, iar de partea de gastronomie s-a ocupat celebrul Chef Antonio Passarelli – Vicepreședinte al Federației Bucătarilor din România care a demonstrat eficacitatea cuțitelor Fiskars în realizarea preparatelor culinare.

Antonio P.

Publicul țintă al evenimentului au fost buyerii – reprezentanți ai lanțurilor de retail din România -, care au avut ocazia să testeze cuțitele Fiskars și să afle beneficiile pe care acestea le oferă în bucătărie. Åži dacă vine vorba de mâncare, vinul nu poate lipsi.

Sergiu N.

Președintele Federației Somelierilor din România, Sergiu Nedelea a prezentat publicului un scurt istoric al viei și vinurilor românești și a oferit spre degustare Vinurile de Corcova, produse de Roy&Dâmboviceanu în podgoriile Mehedinți.  Evenimentul a  avut un suport foarte gustos furnizat de Nordic Impex, prin produsele furnizate pentru demonstrații cât și pentru degustare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302