Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuţitele Fiskars
Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuÅ£itele Fiskars
Centrul de ExcelenÅ£ă în Gastronomie ÅŸi Tehnologie Alimentară AROMA a găzduit pe 3 martie 2011 un eveniment al cărui scop a fost testarea într-o manieră inedită, excepÅ£ionala gamă de cuÅ£ite marca Fiskars.
Evenimentul „Tăieturi Fine†a fost organizat de Fiskars împreună cu Bilancia – furnizor de echipamente profesionale de gătit -, ÅŸi a fost susÅ£inut pe partea demostrativă de Mikko Manninen – Marketing Manager Fiskars Brands Finland -, iar de partea de gastronomie s-a ocupat celebrul Chef Antonio Passarelli – VicepreÅŸedinte al FederaÅ£iei Bucătarilor din România care a demonstrat eficacitatea cuÅ£itelor Fiskars în realizarea preparatelor culinare.
Publicul Å£intă al evenimentului au fost buyerii – reprezentanÅ£i ai lanÅ£urilor de retail din România -, care au avut ocazia să testeze cuÅ£itele Fiskars ÅŸi să afle beneficiile pe care acestea le oferă în bucătărie. Åži dacă vine vorba de mâncare, vinul nu poate lipsi.
Preşedintele Federaţiei Somelierilor din România, Sergiu Nedelea a prezentat publicului un scurt istoric al viei şi vinurilor româneşti şi a oferit spre degustare Vinurile de Corcova, produse de Roy&Dâmboviceanu în podgoriile Mehedinţi. Evenimentul a avut un suport foarte gustos furnizat de Nordic Impex, prin produsele furnizate pentru demonstraţii cât şi pentru degustare.