Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuţitele Fiskars

Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuţitele Fiskars
person Horeca
access_time_filled

Corporate Chef Antonio Passarelli vă recomandă cuÅ£itele Fiskars

Centrul de ExcelenÅ£ă în Gastronomie ÅŸi Tehnologie Alimentară AROMA a găzduit pe 3 martie 2011 un eveniment al cărui scop a fost testarea într-o manieră inedită, excepÅ£ionala gamă de cuÅ£ite marca Fiskars.

Miko

Evenimentul „Tăieturi Fine” a fost organizat de Fiskars împreună cu Bilancia – furnizor de echipamente profesionale de gătit -, ÅŸi a fost susÅ£inut pe partea demostrativă de Mikko Manninen – Marketing Manager Fiskars Brands Finland -, iar de partea de gastronomie s-a ocupat celebrul Chef Antonio Passarelli – VicepreÅŸedinte al FederaÅ£iei Bucătarilor din România care a demonstrat eficacitatea cuÅ£itelor Fiskars în realizarea preparatelor culinare.

Antonio P.

Publicul Å£intă al evenimentului au fost buyerii – reprezentanÅ£i ai lanÅ£urilor de retail din România -, care au avut ocazia să testeze cuÅ£itele Fiskars ÅŸi să afle beneficiile pe care acestea le oferă în bucătărie. Åži dacă vine vorba de mâncare, vinul nu poate lipsi.

Sergiu N.

PreÅŸedintele FederaÅ£iei Somelierilor din România, Sergiu Nedelea a prezentat publicului un scurt istoric al viei ÅŸi vinurilor româneÅŸti ÅŸi a oferit spre degustare Vinurile de Corcova, produse de Roy&Dâmboviceanu în podgoriile MehedinÅ£i.  Evenimentul a  avut un suport foarte gustos furnizat de Nordic Impex, prin produsele furnizate pentru demonstraÅ£ii cât ÅŸi pentru degustare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302