Crowne Plaza debuteaza pe piata hoteliera din Thailanda

Crowne Plaza debuteaza pe piata hoteliera din Thailanda
person Horeca
access_time_filled

Crowne Plaza debuteaza pe piata hoteliera din Thailanda

Parte a grupului hotelier InterContinental Hotels Group (IHG), celebrul brand Crowne Plaza isi face debutul pe piata hoteliera din Thailanda, la 1 ianuarie 2011, prin inaugurarea hotelului Crowne Plaza Bangkok Lumpini Park. Viitorul hotel Crowne Plaza din Bankok va inlocui actualul hotel Pan Pacific si isi va lua denumirea dupa primul parc public din Bankok, si anume Lumpini Park. Cu 241 de camere, acesta va deveni primul hotel Crowne Plaza din Thailanda, cel de-al patrulea hotel IHG din Bangkok si cel de-al zecelea hotel IHG din Thailanda. in prezent exista 376 de hoteluri Crowne Plaza in 64 de tari de pe tot globul.

bankok

Pana in anul 2013 IHG promite ca va avea toate cele 5 branduri importante, operationale in Thailanda: InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Holiday Inn si Holiday Inn Express.

„Hotelul Crowne Plaza Bangkok Lumpini Park ofera o rampa de lansare perfecta pentru marca Crowne Plaza in Thailanda. Ca un oras aflat in continua dezvoltare, Bankok atrage un volum tot mai mare atat de calatori business cat si de lesuire, astfel incat aceasta oportunitate de a aduce Crowne Plaza in una dintre cele mai cautate locatii din Bankok vine intr-un moment oportun”, a declarat Alan Watts, Director de operatiuni pe Thailanda, Indochina si Maldive, al grupului InterContinental Hotels Group.

crowne plaza bankok

IHG isi va deschide cel de-al 11-lea hotel in Thailanda la jumatatea anului 2011, Holiday Inn Resort Mai Khao Beach, in Phuket. in urmatorii ani, inca doua branduri noi IHG vor patrunde in Asia de Sud-Est,  Hotel Indigo Bangkok Wireless Road si Holiday Inn Express Siam.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302