Doi maestri bucatari au gatit in scop caritabil

Doi maestri bucatari au gatit in scop caritabil
person Horeca
access_time_filled

Doi maestri bucatari au gatit in scop caritabil

Martin  Schiere & Frans van der Ent(Eureko)

In data de 24 noiembrie 2010, Ambasada Regatului Olandei împreuna cu Fundatia CliniClowns Romania si sustinuta de Camera de Comert Romano – Olandeza a organizat Gala CliniClowns Charity Dinner. Evenimentul de caritate a avut loc la Casa Vernescu si a avut ca scop strangerea de fonduri, pentru îmbunatatirea vietii copiilor spitalizati.

Casa Ver2

eug

Pentru strangerea de fonduri participantii la cina au licitat pentru preparatele culinare realizate de doi maestrii in arta culinara, organizatorii oferind astfel ocazia iubitorilor de haute cuisine sa guste minunatele creatii. Joseph Hadad, Executive Chef la Casa Vernescu si maestrul olandez Henck Savelberg, unul dintre cei mai renumiti bucatari olandezi, decorat cu o stea Michelin, au sustinut un cooking show, transmis in direct din bucatarie pe ecranele din restaurant unde se aflau invitatii.

Casa Ver4

La evenimentul caritabil au participat reprezentanti ai unora dintre cele mai mari companii olandeze si romanesti de pe piata romaneasca. Printre figurile marcante prezente la eveniment s-au numarat Excelenta Sa, Tanya van Gool, Ambasadorul Regatului Olandei la Bucuresti; Hans Geels, CliniClowns Holland; Cseke Attila,  Ministrul Sanatatii; Prof. dr. Dan Mircea Enescu, Åžeful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Grigore Alexandrescu si Gica Popescu reprezentantul Generatiei de Aur, fostul component al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Fam. Popescu & Henck Salvelberg

CliniClowns Charity Dinner a adunat peste 30.000 de euro pentru zambetele copiilor spitalizati din Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302