Premiera in industria ospitalitatii romaneasca

Premiera in industria ospitalitatii romaneasca
person Horeca
access_time_filled

Premiera in sectorul hotelier din Romania

Hotelul Epoque din Bucuresti a devenit primul hotel din Romania afiliat la World Hotels, grup international de hoteluri independente care reuneste o colectie exclusivista de 450 de proprietati in peste 50 de tari din intreaga lume. Anuntul a fost facut ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute de reprezentantii Epoque Hotel, impreuna cu Heike Hoerdemann, Director Business Development World Hotels.

e verde

Hotelul Epoque, inaugurat pe 1 noiembrie 2010, in apropierea Gradinii Cismigiu, a devenit astfel singurul hotel din Romania afiliat la World Hotels, indeplinind cerintele de afiliere extrem de exigente ale World Hotels. (Acesta primeste lunar aproximativ 30 de cerinte de afiliere, insa doar 2-3 hoteluri sunt in final acceptate). Sialte hoteluri din Romania au depus cererile de afiliere la World Hotels, insa nu au fost acceptate.

doi world

„Suntem incantati sa ni se alature o proprietate reprezentativa din Romania, este pentru noi o valoare adaugata selectiei Deluxe a Worldhotels si avem convingerea ca Hotel Epoque va deveni un etalon pe piata. Cu o amplasare privilegiata in centrul Bucurestiului, chiar langa Parcul Cismigiu si foarte aproape de zona de business a capitalei, si cu o structura ce favorizeaza si sejururile medii si lungi, Hotel Epoque este deja un reper atat pentru calatorii de afaceri cat si de leisure”, a declarat Heike Hoerdemann.

epoque-seminar1

Avand drept slogan „Unique hotels for unique people”, misiunea Worldhotels este aceea de a furniza o gama larga de servicii de vanzari, marketing, distributie si suport membrilor sai, garantand avantaje competitive si vizibilitate internationala fiecarui hotel afiliat dar pastrandu-le in acelasi timp intacta individuatitatea.

spa1

Sistemul Worldhotels este un sistem de rezervari complet integrat si beneficiaza de tehnologii de ultima ora, ce asigura rate parity in toate sistemele de rezervari si GDS, conectate la Worldhotels. Epoque Hotel este primul hotel din Romania care implementeaza acest sistem, beneficiind astfel de expunere totala in peste 100 de sisteme active in industria ospitalitatii.

interior e

Proprietatile membre Worldhotels se caracterizeaza prin individualitate si unicitate si se adreseaza unui profil turistic distinct, acela al calatorilor independenti, ale caror criterii de selectie sunt gradul inalt de personalizare a serviciilor, culoare locala si un caracter inconfundabil, asa cum este si Epoque Hotel. Cu o capacitate de 45 de apartamente, fiecare dispunand de un spatiu de zi si un spatiu de seara, detinand un Bistro francez, o Gradina de iarna si un Bar&Lounge, dar si un minunat Spa, hotelul Epoque spera sa devina un hotel de referinta pe segmentul FIT (free independent traveller).

Initiatorul si dezvoltatorul proiectului este D&M Perfect Real Estate, care a investit in noul hotel 8 milioane de euro. Managementul boutique hotelului este asigurat de Trend Hospitality, una dintre cele mai importante companii de consultanta in industria ospitalitatii din Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302