


Avand in fata revistele populare si cele „business to business”, am constatat ca pentru a aduce un mesaj corect catre operatorii HoReCa nu trebuie sa producem presa pentru a vinde si nu trebuie sa producem presa pentru a face publicitate. Trebuie deci sa alegem a treia cale, aceea a informatiei specializate. In era informatiei, vrem sa reprezentam omul informat si sa-l ajutam pe cel care vrea sa se informeze, cel care se loveste de dificultati in dezvoltarea afacerii tocmai fiindca nu detine toate datele necesare pasilor viitori.”
Tot in vremurile actuale turismul este foarte mediatizat si prezent in discursurile politice ca domeniul salvator pentru o economie afectata de criza. Sectorul turistic incearca sa se impuna ca ramura esentiala in economiile mondiale, statele lumii concurand intens in promovarea destinatiilor proprii prin oferte cat mai atractive. Brandurile de tara intra in constiinta sociala, bune sau rele, scumpe sau nu. Ele provoaca rumoare intr-o piata care nu prezenta interes pentru opinia publica, pana de curand.
Ideea de turism cu toate implicatiile sociale si economice s-a intors la origine, la traditie. In prezent turismul este considerat a fi element educativ pentru natiunile lumii si productiv pentru economiile lor. Revista Horeca si-a propus sa nu uite de traditii, de educarea cititorilor sai – atunci cand este cazul – si sa abordeze constructiv problemele din industrie oferind solutii utile si inovatoare. In concluzie, nu ne-am schimbat… suntem aceiasi profesionisti care afla raspunsurile din sectorul in care existam.