Evolutie si adaptare…

Evolutie si adaptare…
person Horeca
access_time_filled

Avand in fata revistele populare si cele „business to business”, am constatat ca pentru a aduce un mesaj corect catre operatorii HoReCa nu trebuie sa producem presa pentru a vinde si nu trebuie sa producem presa pentru a face publicitate. Trebuie deci sa alegem a treia cale, aceea a informatiei specializate. In era informatiei, vrem sa reprezentam omul informat si sa-l ajutam pe cel care vrea sa se informeze, cel care se loveste de dificultati in dezvoltarea afacerii tocmai fiindca nu detine toate datele necesare pasilor viitori.”

evolutieCu acest argument a aparut pe piata romaneasca revista Horeca. Astazi continuand ideea colegului nostru evoluam si ne adaptam vremurilor contemporane. Am restructurat revista pentru ca piata de profil s-a transformat si dezvoltat in utimii opt ani. Acum se pune accentul pe noile tehnologii, pe solutiile de securitate, de refrigerare a produselor alimentare, de transport, de curatenie sau de design, toate create pentru a inlesni activitatea specialistilor din domeniul ospitalitatii.

Tot in vremurile actuale turismul este foarte mediatizat si prezent in discursurile politice ca domeniul salvator pentru o economie afectata de criza. Sectorul turistic incearca sa se impuna ca ramura esentiala in economiile mondiale, statele lumii concurand intens in promovarea destinatiilor proprii prin oferte cat mai atractive. Brandurile de tara intra in constiinta sociala, bune sau rele, scumpe sau nu. Ele provoaca rumoare intr-o piata care nu prezenta interes pentru opinia publica, pana de curand.

Ideea de turism cu toate implicatiile sociale si economice s-a intors la origine, la traditie. In prezent turismul este considerat a fi element educativ pentru natiunile lumii si productiv pentru economiile lor. Revista Horeca si-a propus sa nu uite de traditii, de educarea cititorilor sai – atunci cand este cazul – si sa abordeze constructiv problemele din industrie oferind solutii utile si inovatoare. In concluzie, nu ne-am schimbat… suntem aceiasi profesionisti care afla raspunsurile din sectorul in care existam.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302