FAPT organizează Forumul Naţional de Turism 2012

FAPT organizează Forumul Naţional de Turism 2012
person Horeca
access_time_filled

În perioada 27-28 ianuarie 2012, Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (FAPT) va organiza Forumul Național de Turism, unde sunt invitați reprezentanții agențiilor de turism, hotelierilor, pensiunilor turistice și operatorilor de agrement din toată țara. La eveniment și-au anunțat deja participarea ministrul turismului Elena Udrea, primarul comunei Moieciu, Primarul de Râșnov și președintele Consiliului Județean Brașov, potrivit unui comunicat emis de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT).

forum1

Agenda Forumului Național de Turism va cuprinde teme de interes pentru relația comercială agenții – proprietari de structuri de primire turistică, prezentări și dezbateri susținute de MDRT și de partenerii oficiali ai Forumului, și anume: ANAT, FPTR, OPTBR, ANTREC și FIHR.
În aceeași perioadă Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România va organiza și „Revelionul Turismului la mare … înălțime”. Cele două evenimente se vor desfășura la hotelul Mistral Resort din Moeciu de Sus. Organizatorii promit că vor reveni cu mai multe informații referitoare la aceste două evenimente în perioada următoare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302