O nouă companie aeriană low-cost vine în România

O nouă companie aeriană low-cost vine în România
person Horeca
access_time_filled

Compania aeriană italiană Air Vallee, care activează și pe segmentul transportului aerian low cost, a anunțat într-o conferință de presă că începând cu luna martie 2012 pătrunde și pe piața din România, prin inaugurarea a două rute noi din Italia cu destinația România, și anume Parma-București și Torino-Iași. „România este o piață importantă, Bucureștiul fiind o destinație extrem de cerută aici”, a declarat CEO Parma Airport, Paul Whelan.

low

Pentru destinatia București-Parma, Air Vallee a pus la dispoziție câte două zboruri pe săptămână (marți, duminică) în timp ce pentru destinația Iași-Torino zborurile vor fi trei pe  săptămână (marți, joi, duminică). Primele zboruri vor începe pe 24 martie. Atât pe site-ul companiei, cât și în agențiile de turism au fost deja scoase la vânzare bilete pentru noile curse.
„Torino-Iași și Parma-București sunt primele rute pe care compania Air Vallee le va deschide către România. Obiectivul nostru este de a oferi posiblitatea tuturor românilor cu reședință în Italia, oamenilor de afaceri precum și turiștilor de a putea zbura către România și viceversa, flightintroducând noi rute din orașe din care în acest moment nu se operează zboruri de către companiile aeriene prezente pe piață.”, a declarat Davide Strinna, country manager pentru România al companiei Air Vallee.
Compania intenționează să deschidă trei baze operaționale în orașele București, Iași și Constanța. Compania Air Vallee operează în Italia din 1987 și are baza la Parma.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302