Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are un nou preşedinte

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are un nou preşedinte
person Horeca
access_time_filled

Proprietarul lanțului hotelier Phoenicia, Mohammad Murad este noul președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), potrivit unui comunicat de presă emis de Federație. Mohammad Murad a fost ales pe 28 iunie la conducerea FPTR, în cadrul Conferinței Naționale a Federației Patronatelor din Turismul Românesc.
sefmohamadPrincipalele obiective propuse de Mohammad Murad și noua echipă de conducere a FPTR sunt: unificarea patronală în turism, sprijinirea și promovarea turismului din România, schimbarea mentalității actuale și invitarea autorităților de resort la discuții, relansarea industriei turistice din România, modernizarea structurii FPTR-ului prin modificarea statutului acesteia, depunerea tuturor diligențelor pentru ca FPTR să devină lider de imagine al industriei turismului din România și să aibe o prezență activă în toate mediile de promovare, în special în mass media și internet, accesarea de fonduri europene în beneficiul membrilor FPTR, colaborarea activă cu Ministerul Turismului și autoritățile locale dar și cu celelalte instituții ale statului care influențează direct sau indirect activitatea de turism.
Mohammad Murad a declarat că „Este nevoie acum mai mult decât oricând de o alternativă pragmatică, credibilă și eficientă. O alternativă pe care o pot promova numai objectivesoamenii faptelor, în stare să pună capăt procesului de degradare a turismului în România. Consider că FPTR trebuie să reprezinte forța federativă a tuturor celor care doresc schimbări esențiale și care vor o cale europeană pentru turismul din România. FPTR trebuie sa semnifice port-drapelul luptei pentru protejarea intereselor micilor și marilor întreprinzători din turism, pentru dezvoltarea turismului în România precum și pentru atragerea de turiști atât români cât și străini care să-și petreacă vacanțele în România”.
La conducerea FPTR au mai fost aleși un Prim Vicepreședinte și 8 Vicepresedinți aleși pe criterii regionale, și în același timp au fost validați 5 Vicepreședinți, aceștia fiind președinții asociațiilor patronale nationale și teritoriale. La propunerea președintele Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTR) – Nicu Rădulescu, a fost ales în unanimitate de voturi ca președinte de onoare FPTR – Daniel Vasilescu.
Despre Mohammad Murad
Mohammad Murad s-a născut în anul 1963 în Liban și este absolvent al Facultății de Medicină din București. Și-a început activitatea în anul 1990 fiind fondatorul lanțului de fast-food Spring Time, și a continuat în industria turismului totul culminând cu crearea și dezvoltarea lanțurilor hoteliere Perla Majestic și Phoenicia Hotels&Resorts.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302