Forumul Naţional pentru Turismul de Sănătate îşi redeschide porţile

Forumul Naţional pentru Turismul de Sănătate îşi redeschide porţile
person Horeca
access_time_filled

Continuând demersul început acum 1 an, Colegiul Medicilor din România și Fundația Amfiteatru organizează în perioada 26-28 octombrie a doua ediție a Forumului Național pentru Turismul de Sănătate. Evenimentul va fi organizat la Iași, sub egida Ministerului Sănătății și va reuni practicieni, manageri în turism și sănătate, precum și reprezentanți ai autorităților centrale și locale. Potrivit organizatorilor, evenimentul se dezvoltă „drept o pârghie esențială de articulare teoretică și practică a unui domeniu insuficient valorificat în România – turismul de sănătate„.

sanatate

„Având în vedere impactul înregistrat de prima ediție a Forumului Național pentru Turismul de Sănătate și a interesului demonstrat de reprezentanții sectorului turistic și al celui sanitar pentru dezvoltarea acestei forme de turism în vederea promovării și comercializării unei oferte coerente la nivel internațional, prin cea de-a doua ediție ne propunem să acordăm o atenție deosebită dezvoltării turismului medical, pornind de la schimbările care s-au produs pe parcursul anului 2012”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

Liberalizarea sistemului de asigurări de sănătate, fluxul internațional de pacienți, dar și principalele strategii de marketing al turismului de sănătate vor fi doar câteva dintre temele abordate în cadrul lucrărilor forumului.

forumturismsanatate

Forumul Național pentru Turismul de Sănătate se constituie într-o platformă de comunicare între principalii actori din sectorul serviciilor turistice și de sănătate, pentru identificarea principalelor resurse specifice acestei forme de turism în România și integrarea acestora într-un sistem coerent de dezvoltare și promovare a turismului de sănătate românesc.


Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302