Guvernul înfiinţează Autoritatea Naţională pentru Turism

Guvernul înfiinţează Autoritatea Naţională pentru Turism
person Horeca
access_time_filled

Guvernul a decis înființarea Autorității Naționale pentru Turism, instituție care va funcționa în subordinea Ministerului Economiei și în coordonarea ministrului delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediul de afaceri și turism. Modificarea a fost decisă de Guvern prin ordonanța de urgență care stabilește noua configurație a Executivului.

În subordinea Ministerului Economiei și în coordonarea ministrului delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediul de afaceri și turism se înființează Autoritatea Națională pentru Turism, instituție publică cu personalitate juridică, finanțată integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Economiei, prin preluarea structurilor și activităților în domeniul turismului„, se arată în document.

peles

Înființarea, organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Turism se aprobă prin hotărâre a Guvernului, în termen de 30 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, se mai precizează în document. 

Conform noii structuri guvernamentale, în cadrul Ministerului Economiei lucrează ministrul delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediul de afaceri și turism.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302