Heritage pe lista celor mai bune restaurante din Europa Centrală şi de Est

Heritage pe lista celor mai bune restaurante din Europa Centrală şi de Est
person Horeca
access_time_filled

La începutul acestui an, revista Dining Guide din Budapesta (cea care în ultimii 6 ani a realizat topul restaurantelor din  Ungaria) a desemnat echipa de recenzori de e-Restaurant.ro să nominalizeze trei restaurante din România din care jurații internaționali să aleagă unul pentru a participa la competiția zonală CEE FOOD AWARDS alături de alte 9 țări din Europa Centrală și de Est (Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Serbia, Bulgaria și Turcia).

CEE-FOOD-SHOW
În data de 5 iunie în cadrul Galei din capitala Ungariei au fost anunțate cele 10 restaurante finaliste (câștigătorul zonal va fi desemnat în urma unor recenzări internaționale care vor dura până la 20 decembrie 2011). Juriul a desemnat ca finalist dintre cele trei nominalizări, restaurantul Heritage din București. În cadrul galei a fost anunțață lista care va întocmi pentru prima dată Topul 10 cele mai bune resturante din Europa Centrală și de Est. Echipa românească de recenzori va porni într-un tur culinar al nominalizaților intrați în această etapă, vor juriza, dar nu vor avea dreptul de a nota restaurantul din România. Recenzările vor fi făcute după proceduri specifice de mystery shopping, toate cheltuielile fiind suportate din fonduri proprii.

CEE-FOOD-GALA
Organizația CEEfood este o instituție 100% independent. Membri juriului vizitează în anonimat restaurantele și-și plătesc consumația. Pentru a participa la această competiție, restaurantele nu trebuie să întrunească criterii speciale, nu sunt condiționate de vânzarea anumitor produse, nu este important numărul anilor de existență în piața de profil și nici obținerea altor premii gastronomice nu sunt importante.

Lista scurtă a restaurantelor din Europa Centrală și de Est:

Bulgaria – Enoteca Uno

Cehia – La Degustation Boheme Bourgeoise

Croația – Valsabbion

Polonia – La Rotisserie

Ungaria – Chateau Visz

România – Heritage

Serbia – Zaplet

Slovacia – Camouflage

Slovenia – Pri Lojzetu

Turcia – Müzedechanga

http://ceefood.bloghouse.hu/category/news/

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302