Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux al Bucurestiului

Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux al Bucurestiului
person Horeca
access_time_filled

Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux al Bucurestiului

Epoque Outdoor

Un hotel de lux in adevaratul sens al cuvantului, Hotel Epoque, isi va deschide portile pentru turisti la 1 noiembrie 2010 in apropierea renumitei Gradini a Cismigiului din Bucuresti. Initiatorul si dezvoltatorul proiectului este D&M Perfect Real Estate, care a investit in noul hotel 8 milioane de euro. Managementul boutique hotelului este asigurat de Trend Hospitality, una dintre cele mai importante companii de consultanta in industria ospitalitatii din Romania, si urmeaza sa fie afiliat la World Hotels, unul dintre cele mai puternice consortii de marketing la nivel mondial. Constructia hotelului a inceput in urma cu trei ani si s-a finalizat pe 25 octombrie 2010.

Epoque bistro

Cu o capacitate de 45 de apartamente, fiecare dispunand de un spatiu de zi si un spatiu de seara, detinand un Bistro francez, o Gradina de iarna si un Bar&Lounge, dar si un minunat Spa, hotelul Epoque spera sa devina un hotel de referinta pe segmentul FIT (free independent traveller). “Hotel Epoque este un brand de lux ce vizeaza turistii de tip FIT cu standarde ridicate de calatorie, ale caror criterii de selectie sunt unicitatea si caracterul locatiei, serviciile personalizate si nevoia de individualitate”, a declarat Antoni Kuhnen, general manager Hotel Epoque.

Epoque reception

Arhitectura si designul interior au fost concepute in armonie cu Ãimprejurimile si istoria locului, o creatie unitara ce urmareste acelasi mix de rafinament si identitate: „incepand cu proiectarea si incheind cu finisajele, Trend Hospitality a gandit acest concept pentru a raspunde unei cereri speciale din piata: o solutie pentru categoria FIT upscale, in cea mai mare proportie business travellers, care sa se alinieze standardelor de confort specifice si sa se preteze pentru medium si long stay”, a declarat Lucian Marinescu, Senior Associate Trend Hospitality.

EpoqueExecutive Suite Bedroom

Boutique hotelul prezinta Epoque Bistro de inspiratie franceza si ofera vizitatorilor ocazia de a vedea bucatarii gatind live, bazandu-se pe conceptul de open kitchen. „Bucatarul nostru este renumit pentru meniul de inspiratie franceza si foloseste cele mai fine ingrediente”, se arata in comunicatul de presa. Meniul este descris de Chef ca fiind “o abordare moderna a artei de a gati, inspirata din bucataria franceza”, iar ingredientele si interpretarile culinare folosite urmaresc specificul fiecarui anotimp. Gradina de iarna are o capacitate de 90 de locuri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302