Hotelul Club Scandinavia este scos la vanzare

Hotelul Club Scandinavia este scos la vanzare
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Club Scandinavia este scos la vanzare

Hotelul de 5 stele Club Scandinavia din statiunea Mamaia este scos la licitatie in data de 12 noiembrie 2010, pretul de pornire fiind de 6.484.730 RON, plus TVA potrivit site-ului www.executari.com. Licitatia este organizata de lichidatorul judiciar Cabinete Asociate Todica&Anghel si va avea loc la orele 13.00 in B-dul Mamaia nr. 443, din localitatea Mamaia. Potrivit unor surse din piata unitatea de cazare este scoasa la vanzare de mai multe banci pentru credite neachitate de milioane de euro.

club scandinavia

Hotelul are trei etaje desfasurate pe 3.580 de metri patrati si se vinde impreuna cu mobilierul, instalatiile, electrocasnicele si decoratiunile, dar si impreuna cu terenul aferent de 3.000 de metri patrati. Hotelul Club Scandinavia are 28 de camere si apartamente, un restaurant, un club de noapte si o sala de conferinte. Participantii la licitatie vor trebui sa depuna o garantie de 800.000 de lei. Hotelul Scandinavia este detinut de societatea Tour Scandinavia aflata in proprietatea companiei Rafo Onesti. Rafo detine participatii la mai multe firme din domeniul turismului, care administreaza active hoteliere in zona Moldovei sau in statiunile de pe litoralul Marii Negre.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302