Yas Hotel este gazda Formulei 1 din Abu Dhabi

Yas Hotel este gazda Formulei 1 din Abu Dhabi
person Horeca
access_time_filled

Yas Hotel este gazda Formulei 1 din Abu Dhabi

yas-hotel-2

in data de 14 noiembrie, Grand Prixul din Abu Dhabi va aduce incheierea sezonului de Grand Prix 2010, furnizand cea mai atractiva finala a anului incununata de lux si viteza. Deschiderea in octombrie a parcului tematic Ferrari World va coincide cu spectacolul bolizilor din insula Yas.

Lansat in octombrie 2009 pentru inaugurarea Abu Dhabi Grand Prix, hotelul Yas este o emblema ce se impotriveste liniilor trasate de turnurile care delimiteaza cerul orasului. Primul hotel care are un circuit de Formula 1 care trece efectiv prin incinta sa, hotelul Yas ofera oaspetilor sai oportunitatea unica sa experimenteze, din propriile dormitoare, emotia provocata de zgomotul motoarelor puternice din Grand Prix.

yas hotel interior

in plus fata de zgomotul sonic si a vitezei ametitoare de pe circuit, pozitionarea hotelului ofera si un port de lux cu o capacitate de ancorare a 143 de ambarcatiuni si ofera si o panorama de 360 de grade de invidiat. Yas Hotel detine o varietate de apartamente de lux, 8 restaurnate cu specific diferit si o selectie sofisticata de baruri, dintre care Rush bar este localizat pe podul care traverseaza circuitul.

yas-hotel-abu-dhabi-10

Abu Dhabi Grand Prix

Creat de arhitectii Asymptote Architecture din New York ca versiunea araba a circuitului de la Monaco, pista se intinde de-a lungul portului, prin hotel si dunele de nisip, se prelungeste cu cel mai lung traseu in linie dreapta din Formula 1 si se termina dramatic cu o sicana unde se franeaza mult. Circuitul din Abu Dhabi este singurul din lume care ofera celor 50.000 de spectatori tribune acoperite din care acestia pot viziona actiunea de pe circuit si pot beneficia de confortul cabinelor cu aer conditionat si dotari VIP.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302