Hotelul Internaţional din Sinaia a fost închis pentru renovare

Hotelul Internaţional din Sinaia a fost închis pentru renovare
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Internațional din Sinaia a fost închis pentru renovare

Hotelul Internațional din Sinaia a fost închis pe 1 martie 2011 și a intrat într-un amplu proces de renovare, ne-a declarat directorul de marketing al hotelului Internațional Marius Vînătoru. „Hotelul se renovează în totalitate, în acest moment de golește de mobilier și se ia de la zero”, ne-a declarat acesta. În prezent, unitatea de 4 stele operează 171 de camere, un centru spa, un centru de conferințe și un restaurant. Renovarea hotelului se estimează că va fi finalizată în luna septembrie 2011.

international prim

Investiția în renovarea hotelului se ridică la 5 milioane de euro și va fi alocată refacerii fațadei hotelului de patru stele, reabilitării termice și ridicării gradului de confort, potrivit datelor din rapoartele companiei International SA, de pe Bursa de Valori București.

Compania International SA (listată pe piața RASDAQ), care are în portofoliu hotelul din Sinaia, motelul și campingul Izvorul Rece și mai multe vile, a obținut în 2009 o cifră de afaceri de 7,3 milioane de lei și un profit de 2 milioane de lei, la un număr de 49 de angajați, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

International4

Hotelul International a fost construit în 1983 și a trecut printr-un proces de modernizare în perioada 2001-2004. În prezent, unitatea de patru stele operează 171 de camere, un centru spa cu piscină, saună, jacuzzi, saună, săli de fitness, un centru de conferințe și un restaurant, iar tariful pe noapte într-o cameră dublă se ridică la 74 de euro de persoană, potrivit datelor de pe site-ul hotelului.

hotel international 2

Hotelul Internațional din Sinaia se află pe valea râului Prahova, la circa 120 km de București și la 45 km de Brașov și este al doilea cel mai mare hotel de patru stele din această stațiune montană.

În Sinaia există șapte hoteluri clasificate la patru stele cu 636 de camere, dintr-un total de 22 de hoteluri clasificate de la două la patru stele, cu o capacitate totală de cazare de 1416 camere. Dacă se iau în calcul și camerele din pensiuni, vile și cabane, numărul locurilor de cazare ajunge la 2.017 în Sinaia. La începutul acestui an s-a deschis în Sinaia primul hotel de cinci stele cu 53 de locuri de cazare, Ioana Hotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302