Evenimente în premieră la Târgul de Turism al României 2011

Evenimente în premieră la Târgul de Turism al României 2011
person Horeca
access_time_filled

Evenimente în premieră la Târgul de Turism al României 2011

Târgul de Turism al României își deschide porțile joi, 31 martie 2011 la Centrul expozițional Romexpo, reunind peste 150 de firme din 21 de țări. Agenții de turism, hoteluri, pensiuni, autorițăți pentru promovarea turismului din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria vin să își prezinte ofertele pentru destinațiile de vară.

targ rompexpo.jpg

În premieră la Târgul de Turism al României se vor organiza anul acesta seminarii despre despre strategii de dezvoltare a turismului românesc, despre implementarea fondurilor europene, ultimele tendințe în turism sau oportunități de finanțare.

În cadrul celei de-a XXV-ediție a Târgului de Turism al României vor fi organizate standuri de promovare turistică de către ambasade acreditate la București: Cehia, Croația, Bulgaria, Cipru, Chile, Emiratele Arabe Unite, Italia, Iran, Macedonia, Mexic, Peru, Serbia, Slovacia, Slovenia. Gradul de internaționalizare al târgului este de 50% iar ofertele prezentate la târg vor beneficia de reduceri de până  la 20%.

ttr2010.jpg

Asociația de Turism a Municipiului București va susține două conferințe despre strategia de dezvoltare și promovare a potențialului turistic al Bucureștiului și cealaltă cu tema „Bucureștiul non-stop sau Bucureștiul All-Inclusive”. Camera de Comerț și Industrie a României va susține seminarii despre accesarea fondurilor europene sau oportunități de investiții în România. Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele incluse în programul de masifestări TTR 2011.

Programul de vizitare al târgului este de joi până sâmbătă între orele 10- 19 iar duminică de la 10- 17.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302