Hotelul Royal din Eforie Nord este scos la vanzare

Hotelul Royal din Eforie Nord este scos la vanzare
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Royal din Eforie Nord este scos la vanzare

Hotelul Royal de 3 stele, din statiunea Eforie Nord, a fost scos la vanzare, potrivit unui comunicat de presa emis de reprezentantii hotelului in data de 6 februarie. Hotelul „se vinde asa cum este, avand toate elementele de mobilier, jaluzele, lenjerie, electronice si electrocasnice, si poate fi utilizat din primul moment”, se arata in comunicatul de presa.

Eforie hotel interior

Hotel Royal 3 stele, este situat pe plaja, in zona Belona, plaja cea mai larga din statiunea Eforie Nord, intre lac si mare, avand vedere atat spre lac cat si spre mare. Actualii proprietari sustin ca in prezent exista un contract anual cu o agentie de turism, de aproximativ 40.000 euro pe an, prin care acestia gestioneaza o parte din hotel.

Priveliste Eforie

Hotelul este o unitate de cazare noua, data in folosinta in 2009 si ofera cazare in 17 camere duble complet utilate si dotate modern: aer conditionat, Tv, cablu, Plasma, frigider, baie proprie, balcon.

Cei interesati de acest hotel, pot contacta proprietarii la numarul de telefon 0755081619, se mai arata in comunicat. Hotelul este detinut in prezent de compania imobiliara Re/Max, care detine reprezentante in 63 de tari. in Romania exista reprezentante in toate judetele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302