Ministerul Turismului cauta un organizator de evenimente

Ministerul Turismului cauta un organizator de evenimente
person Horeca
access_time_filled

Ministerul Turismului cauta un organizator de evenimente

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat procedura de achizitie a serviciilor privind organizarea evenimentelor de promovare si dezvoltare a destinatiilor si produselor turistice, derulate de MDRT in tara si in strainatate, in anul 2011. Valoarea estimata a achizitiei este de 2.000.000 Euro (fara TVA), iar procedura de atribuire este licitatia dechisa.
organizator events

Firmele participante la licitatie trebuie sa ofere solutii pentru realizarea diferitelor tipuri de evenimente cum ar fi: masa rotunda, workshop, gale, seri romanesti, evenimente de tipul road – show, conferinte, congrese, seminarii, burse si forum-uri de turism, expozitii foto, alte tipuri de evenimente (culturale, gastronomice, de imagine cu rol in cresterea circulatiei turistice in Romania sau cu impact in cresterea notorietatii Romaniei ca destinatie turistica), fiecare dintre acestea avand cerinte specifice.

brand-tara

Firma castigatoare va amenaja spatiile pentru desfasurarea evenimentelor, va realiza obiectele promotionale, va asigura intrega logistica a evenimentelor, transportul, serviciul de catering precum si serviciile hoteliere.

Durata contractului de achizitie publica este de 1 an calendaristic de  la data semnarii de catre ambele parti. Criteriul utilizat in stabilirea ofertei castigatoare este cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere  economic.

Finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional, axa 5, operatiunea¾Crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national”.

Detaliile cu privire la achizitie sunt disponibile in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302