Hotelul San Antonio din Santorini preferat de utilizatorii Trip Advisor

Hotelul San Antonio din Santorini preferat de utilizatorii Trip Advisor
person Horeca
access_time_filled

TripAdvisor-AwardHotelul San Antonio și-a câștigat locul bine meritat între locurile romantice ale Europei. Trip Advisor’s Travelers’ Choice Award este o distincție foarte apreciată de hotelieri, pentru că este acordată de cei care contează cel mai mult și anume turiștii.
De 9 ani Trip Advisor a acordat hotelurilor din întreaga lume premiul Travelers’ Choice, iar în acest an San Antonio din Santorini a fost ales cel de-al treilea cel mai romantic hotel din Europa. Hotelul a primit un punctaj de 4,5 din 5 și numeroase review-uri excelente.

hotel-san-antonio-santorini--1880
San Antonio oferă oaspeților lux combinat cu servicii de excepție și peisaje extraordinare. Hotelul este un paradis al nunților și este preferat de cuplurile care doresc să experimenteze o ceremonie sublimă urmată de recepție de nuntă memorabilă și foarte bine organizată.
De asemenea membri Trip Advisor au acordat hotelului San Antonio o altă distincție a industrie ospitalității: Certificate of Excellence 2011.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302