Hotelul Scandinavia vandut cu putin peste 3 milioane lei

Hotelul Scandinavia vandut cu putin peste 3 milioane lei
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Scandinavia vandut cu putin peste 3 milioane lei

Hotelul de 5 stele Scandinavia din Mamaia a fost vandut pe 24 februarie 2011 firmei SC Dan-Mar General Construct SRL, la suma de 3.242.365 de lei plus TVA. Hotelul a fost scos la licitatie inca din luna noiembrie 2010 din cauza datoriilor acumulate in timp de proprietarul Rafo Onesti, cu un pret de pornire de opt milioane de lei inclusiv TVA. Cinci licitatii consecutive au ramas insa fara niciun castigator iar creditorii au decis sa scada, progresiv, pretul de pornire pentru a-si putea recupera macar o parte din bani.

hotel scandinavia2

Hotelul cu o suprafata de 3.580 de metri patrati este construit pe 3 etaje si a fost vandut impreuna cu mobilierul, instalatiile, electrocasnicele si decoratiunile aferente, dar si impreuna cu terenul de 3.000 de metri patrati aferent si cu anexa administrativa cu destinatie pavilion administrativ. Caietul de sarcini a costat 1.500 de lei.

vedere hotel scandinavia

Hotelul Club Scandinavia are in dotare 28 de camere si apartamente, un restaurant, un club de noapte si o sala de conferinte. Revenind la cumparator, mentionam ca societatea Dan-Mar General Construct SRL apartine asociatului unic Rodica Jiboc. Aceasta mai detine si hotelul Hermes din Eforie Nord.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302