Hotelurile considerate rele pentru ca taxează clienţii pentru WiFi

Hotelurile considerate rele pentru ca taxează clienţii pentru WiFi
person Horeca
access_time_filled

Conform unui studiu efectuat de site-ul hotelier HotelChatter se pare că cu cât cheltuiești mai mult la un hotel de lux, cu atât vei plăti mai mult pentru conexiunea la internet WiFi. Această practică este des întâlnită la hotelurile de top ale marilor lanțuri hoteliere.

marriott_prop_8

1.      Marriott Hotels. Brandul JW Mariott este cunoscut pentru faptul că nu oferă acces gratuit la internet prin WiFi în camerele sale și doar unele hoteluri noi JW au WiFi gratuit numai în lobby. Brandurile economice ale Marriot Hotels, precum Courtyard, Residence Inn, Towneplace Inns și mai nou și brandul de lux Edition Hotels oferă clienților internet gratuit. HotelChatter se întreabă, și pe bună dreptate, de ce hotelurile brandul Marriott încă pun clienții să plătească un serviciu atât de necesar și de răspândit.

w-hotel

2.      W Hotels. Studiul indică faptul că hotelurile sub brandul W taxează clienții cu 14,95 dolari pe zi pentru conexiune WiFi, mult mai mult decât celelalte hoteluri din portofoliul Strawood Hotels and Resorts Worlwide.  Free WiFi este disponibil numai pentru membri platinum ai Starwood Preferred Guests.

intercontinental_barclay_hotel

3.      InterContinetal Hotels. Ca și Marriott, brandul InterContinental aplică sistemul „WiFi contracost”. Este de neînțeles acest aspect, având în vedere că alte branduri din portofoliul InterContinental oferă conexiune la internet gratuită. Nici măcar clienților din programul de fidelizare Priority Rewards, InterContinental nu le oferă internetul gratuit, astfel brandul hotelier este considerat unul dintre cele mai rele.

sofitel_hotel

4.      Sofitel Hotels. Francezii nu se lasă mai prejos, astfel hotelurile brandul Sofitel taxează clienții cu 9,95 dolari pe zi pentru internet wireless și nici dacă ești membru A-Club al Accor Hotels, nu vei scăpa de taxa pentru internet. WiFi gratuit în hotelurile Sofitel se găsește numai în Franța și în doar câteva spații din hotelurile internaționale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302