K-Grill

K-Grill
person Horeca
access_time_filled

P-ța Victoriei; Mega Mall; Băneasa Mall
Cum a luat naștere conceptul restaurantelor K-Grill? În ce constă acest concept?
K-Grill a fost creat în 2013 când am observat nevoia de a avea un concept nou pe piață care să se concentreze pe servicii rapide si să ofere mâncare proaspătă clienților noștri. Meniul se bazează pe o varietate mare de sandwich-uri și salate, alături de burgeri și deserturi pregătite în casă. Preparate vegetariene, meniuri pentru copii, supe și alte elemente sunt, de asemenea, disponibile la K-Grill.

Câte restaurante K-Grill sunt în momentul de față si ce planuri de extindere aveți?
3 restaurante sunt deschise în prezent: K-Grill Piața Victoriei, deschis în noiembrie 2013, K-Grill Mega Mall, deschis în mai 2015 și K-Grill Băneasa Mall, deschis în iulie 2015.
Avem 2 contracte încheiate și semnate pentru 2016: Veranda Shopping Center la Obor și Park Lake Mall la Titan Park. Alte negocieri au loc în prezent cu alte localuri prin intermediul departamentului nostru de dezvoltare.
Ce găsim în meniul restaurantelor K-Grill?
Bucătarii noștri lucrează la pregătirea meniului pentru K-Grill, în funcție de cererea pieței.
K-Grill este un restaurant mediteranean cu servire rapidă și preparare pe plita încinsă a grătarului deschis, ce aduce în atenția clienților mâncarea tradițională sănătoasă și îi recunoaște adevărata valoare.

O mare parte a bucătăriei noastre se bazează pe mâncarea libaneză, însă avem un extraordinar amestec al mai multor tipuri de sandwich-uri, salate, supe și deserturi preparate în casă. Putem spune cu mândrie că avem opțiuni vegetariene excelente care li se potrivesc tuturor vegetarienilor, precum și tuturor consumatorilor cu un stil de viață ocupat, atrași de o alimentație sănătoasă.

Mâncarea noastră este preparată în fața clienților. K-Grill se adresează tuturor clienților care apreciază farmecul rustic, alături de servirea rapidă și de calitate.

Recent ați deschis cafeneaua Kaffe-In. Ce ne puteți spune despre acest pas și ce planuri aveți pe zona de cafenele?
Am deschis recent Kaffe-in în K-Grill Mega Mall, datorită faptului că majoritatea celor ce vizitează mall-urile din București preferă să-și întâlnească prietenii și familia la o ceașcă de ceai sau cafea.

Amenajarea cafenelei a fost realizată cu scopul de a crea un spațiu frumos, în care clienții să poată degusta o cafea bună sau un desert gustos și să se bucure de muzică live sau chiar să urmărească un meci pe ecranele noastre.

Varietățile noastre de cafea și deserturi sunt pregătite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de clienți.


Ce criterii ați avut/aveți în vedere atunci când alegeți amplasamentul restaurantelor?  
Bucureștiul se schimbă și mall-urile devin din ce în ce mai cunoscute. Prin urmare, ne dezvoltăm restaurantele si cafenelele pentru a urma trendurile pieței. De aceea, scopul nostru principal este să fim prezenți în toate mall-urile.

De asemenea, punem accentul pe zone de afaceri înconjurate de companii și birouri unde primim clienți în pauza de masă sau livrăm la birourile lor, la muncă.

Ce tendințe de consum ați remarcat și cum se aliniază restaurantele K-Grill la acestea?
Burgerul este noua “shawarma” în București; prin urmare, burgerii noștri preparați pe loc s-au transformat în semnătura noastră și sunt foarte des recomandați de clienții noștri.

Varietățile noastre de clătite au luat avânt datorită faptului că românii s-au îndrăgostit de rețetele noastre, iar clătitele par să fie o cerință obligatorie pentru oricine nu dorește să aibă o masă întreagă, dar și pentru cei care își doresc să-și completeze masa cu un final dulce.

Diana SBÂRCEA


SHAWARMA DE PUI

Ingrediente:

• pâine libaneză (lipie)

• piept de pui

• pastă de usturoi

• salată verde

• castraveți murați

• cartofi prăjiți

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui în bucăți mici, se marinează timp de 24 de ore într-o marinată pregătită din condimente, vin alb, oțet, nucșoară, sare și piper. Se frige pe grătar pieptul de pui timp de câteva minute. Pe pâine se pune pasta de usturoi, salată verde, castraveți murați, apoi se adaugă pieptul de pui fript și cartofii prăjiți. Poftă bună!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302