KLM lansează SkyPriority

KLM lansează SkyPriority
person Horeca
access_time_filled

KLM Royal Dutch Airlines lansează SkyPriority, o serie de servicii prioritare în aeroport, ușor identificabile, pentru pasagerii SkyTeam de la clasele First, Business cât și membrii SkyTeam Elite Plus. Cu SkyPriority, serviciile prioritare alianței devin ușor de recunoscut de către pasagerii care zboară cu o companie membră SkyTeam. În următoarele luni, programul va fi lansat în peste 235 de aeroporturi unde KLM și AIR FRANCE operează zboruri. Din 2013, SkyPriority va fi disponibil în peste 1.000 de destinații SkyTeam.
skypriority2
„Cu SkyPriority,  putem oferi clienților noștri cei mai fideli o experiență de călătorie îmbunătățită”, a declarat  Erik Varwijk, Managing Director KLM. „Călătoria include tot circuitul de la check-in și până la livrarea bagajelor la destinație, iar prin acest serviciu facem ca ea să devină mai rapidă și mai ușoară. Putem, astfel, să le oferim clienților noștri SkyTeam un produs și mai bun, mai uniform.”

Pasagerii pot identifica semnul SkyPriority  pe taloanele de îmbarcare și să știe imediat că pot beneficia de acest serviciu special. De la ghișeul de check-in până la îmbarcare, pasagerii pot urmări semnul SkyPriority, astfel încât să se poată înregistra, preda bagajele și îmbarca mai repede și mai ușor. Mai mult de atât, SkyPriority ajută personalul din aeroport în identificarea și asistarea pasagerilor.
skypriority1
SkyTeam este prima alianță care oferă astfel de servicii uniforme, peste tot în lume și în care toate companiile membre sunt implicate. Toate companiile ce fac parte din SkyTeam, inclusiv Tarom, au luat măsuri pentru implementarea acestui produs, cu un calendar bine stabilit și date de lansare.  Dintre primele aeroporturi care introduc SkyPriority amintim Paris Charles de Gaulle (azi), Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Shanghai și Taipei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302