Lantul hotelier Accor deschide cinci hoteluri noi in Londra

Lantul hotelier Accor deschide cinci hoteluri noi in Londra
person Horeca
access_time_filled

 Lantul hotelier Accor deschide cinci hoteluri noi in Londra

Lantul hotelier Accor, care detine in prezent 4100 de hoteluri in 90 de tari, isi continua expansiunea pe piata hoteliera, de data aceasta pe piata din Marea Britanie, unde va deschide inca cinci hoteluri noi, trei pana la sfasitulul anului 2010 si inca doua in 2011. Noile hoteluri vor fi deschise sub brandurile: Ibis, Novotel, Mercure si All Seasons.

Hotel Novotel London Paddington 1

Cele trei hoteluri planificate a se deschide pana la sfarsitul anului 2010, ca urmare a acordurilor de franciza incheiate saptamana trecuta cu Hotelurile Fairview si Euro, sunt: Mercure London Bloomsbury (Fairview), All Seasons London Croydon si All Seasons London Leyton (Euro Hotels).

Celelalte doua hoteluri planificate a se deschide inainte de Jocurile Olimpice sunt Novotel, care va avea 183 de dormitoare si Ibis, cu 297 de dormitoare. „Obiectivul Accor in momentul de fata este sa se extinda in mod substantial pe piata din Marea Britanie. Suntem increzatori ca prin expertiza noastra ca franchiser si operator de hoteluri, vom fi capabili sa profitam de deosebita oportunitate pe care piata din UK o ofera pentru hotelurile mid-scale si pentru hotelurile economice”, a declarat Jean-Jacques Dessors, COO la Accor Marea Britanie si Accor Irlanda.

ibis2

Acordurile de franciza si noile constructii Accor marcheaza continuarea planurilor de extindere ale lantului hotelier si tinta sa de a-si adauga in portofoliu inca 800 de hoteluri noi in Europa, pana in 2015. „Accor are un plan de expansiune strategic si extrem de ambitios pe piata din Marea Britanie si in mod deosebit in Londra, cu brandurile Novotel si Ibis. Asteptam cu nerabdare sa intampinam noi oaspeti, la ambele hoteluri, in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra”, a mai declarat Jean-Jacques Dessors.

all seasons

Grupul hotelier Accor este cel de-al cincilea grup hotelier ca marime din lume in anul 2010, potrivit MKG Ospitality. Din cele 4100 de hoteluri pe care le opereaza in prezent, 145 de hoteluri sunt in Marea Britanie si Irlanda.

 

 

 

 

 

 

.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302