Marriott a achizitionat faimosul hotel Berners din Londra

Marriott a achizitionat faimosul hotel Berners din Londra
person Horeca
access_time_filled

Marriott a achizitionat faimosul hotel Berners din Londra

 Lantul hotelier Marriott International, Inc a achizitionat faimosul hotel Berners din Londra, pe care intentioneaza sa il remodernizeze in urmatorii doi ani si sa il transforme intr-un boutique hotel sub brandul Edition. in colaborare cu dezvoltatorul de hoteluri Ian Schrager, cu care a semnat un contract inca din 2007 pentru crearea noului brand de hoteluri boutique, Edition, Marriott International va transforma hotelul Berners „intr-o adevarata opera de arta”, promit reprezentantii lantului hotelier.

editionhotelslandingpage

„Suntem incantati de faptul ca am achizitionat Berners. Este o proprietate perfecta pentru un hotel Edition in Londra. Cu plasarea sa extraordinara, fatada frumoasa, cladirea este perfecta pentru a crea o adevarata opera de arta aici”, a declarat Arne Sorenson, presedinte si COO Marriott International. Ian Schrager a declarat la randul lui ca intentioneaza sa creeze pentru turisti o experienta autentica si originala in cladirea istorica.

berners-foyer

Situat in Fitzrovia, Londra, hotelul Berner a fost inchis turistilor in anul 2006. Hotelul va fi renovat in urmatoarele 18-24 luni. Tot in acest an, Marriott International a achizitionat de asemenea Hotelul Seville din Miami Beach, pentru a-l reproiecta si al transforma intr-un hotel Edition. Grupul hotelier a declarat ca se asteapta sa deschida al doilea hotel Edition, in Istanbul, in prima jumatate a anului 2011. Mai multe hoteluri Edition sunt planificate a se deschide in America de Nord, Europa si Asia.

camera berners

Marriott a facut prima sa echipa cu Schrager in anul 2007, cu scopul de a crea un nou brand de hoteluri boutique, Edition, cu pana la 100 de hoteluri in cele mai atractive orase din intreaga lume. Strategia a fost conceputa pentru a ajuta lantul hotelier Marriott sa introduca un nou tip de hotel, modern, care s-a dorit a fi primul lifestyle boutique hotel branduit, la nivel mondial.

marriott

Marriott International Inc. este o companie hoteliera de top cu peste 3.500 de proprietati de cazare aflate in 70 de tari si teritorii. Marriott International detine in portofoliul sau branduri precum JW Marriott, Ritz-Carlton, Autograph Collection, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302