Lanţul hotelier Hyatt aduce brandul Hyatt Place în Europa

Lanţul hotelier Hyatt aduce brandul Hyatt Place în Europa
person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier Hyatt aduce brandul Hyatt Place în Europa

Lanțul hotelier american Hyatt a anunțat că va introduce pe piața europeană și brandul său hotelier Hyatt Place, prin inaugurarea primului hotel marca Hyatt Place în Amsterdam, Olanda. În acest sens, celebrul lanț hotelier a semnat recent un contract cu Hillgate Properties, un dezvoltator imobiliar de top din Olanda. În prezent există peste 160 de hoteluri marca Hyatt Place în Statele Unite ale Americii și peste 30 de hoteluri aflate în dezvoltare în US, India, Panama și Costa Rica.

hyyat hotel

Primul hotel Hyatt Place din Europa va fi situat lângă aeroportul Schiphol din Amsterdam și se intenționează a fi inaugurat în 2013. „Suntem mândri să deschidem primul hotel Hyatt Place din Europa. Introducând brandurile noastre selecte în Europa – destinația a peste 50% din numărul turiștilor internaționali-, vom contribui semnificativ la creșterea companiei noastre pe plan mondial. Suntem încrezători că experiența oferită de hotelurile Hyatt Place va avea același success la turiști în Europa, cum are în Statele Unite ale Americii”, a declarat Stephen Haggerty, Gobal Head of real estate&development pentru Hyatt Hotels Corporation.

Header Hyatt Place Elevation

Viitorul hotel Hyatt Place din Amsterdam va avea 330 camere și va fi situat în imediata apropiere a gării Hoofdorp, a aeroportului Schiphol, și va fi ușor accesibil din autostrada  A4/A5, care leagă Haga, Rotterdam și Amsterdam.

Hyatt Place Amsterdam Airport va fi a doua proprietate Hyatt din Olanda, urmând hotelului Andaz din Amsterdam, care va fi deschis în 2012.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302