Magic World Developments deschide cel mai mare aqua parc din ţară

Magic World Developments deschide cel mai mare aqua parc din ţară
person Horeca
access_time_filled

Magic World Developments anunță deschiderea primului parc din cadrul celui mai mare complex de agrement din România, „Divertiland Multi Entertainment Park”. Parcul acvatic „La Plajă” va fi deschis publicului începând cu 14 august și va avea o capacitate de circa 7000 de vizitatori zilnic. Parcul se află pe strada Divertismentului, nr. 2, adiacent autostrăzii A1 București-Pitești, la 13 km de centrul Bucureștiului.

Divertiland

Pe lângă parcul acvatic „La Plajă”, în cadrul complexului de agrement Divertiland se vor deschide până în 2015 și Parcul de distracții Aventure Park, Centrul de divertisment familial Oasis Fun Center și Sports&Wellness Club, potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanții complexului. Investițiile urmăresc „creșterea ofertei în domeniul agrementului în regiunea București-Ilfov”, se arată în comunicat.

Despre atracțiile parcului acvatic La Plajă
Vizitatorii se vor bucura pentru prima oară în București de piscina cu valuri „Monsoon Lagoon” ” principala atracție a parcului, care recreează atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi și forme. Tot aici, peste 27 tobogane îi asteaptă pe amatorii de senzații tari. Foarte apreciate sunt toboganele multi-bandă „Geronimo”, cele de cădere liberă „Wahoo” și „Banzai”, toboganul de viteză „Yihaa”, iar pentru cei curajoși, Boomerango și Super Bowl sunt cele care fac „ravagii”. Parcul este parcurs de o piscină realizată inelar, cu o lungime de peste 500 de metri, denumita râul leneș Wakkatoja, ce are în centru o atracție acvatică de joacă, „Splash Attack”, poreclită și Cetatea Ploii, construită pe mai multe niveluri și echipată cu 70 de elemente de joacă –  un adevărat labirint al distracției pentru cei mici și nu numai.

Vizitatorii parcului acvatic vor dispune de zona de 3.000 de metri pătrați de plajă cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spații comerciale, unitate medicală, zone de joacă pentru copii, zona pentru petreceri, scena multifuncțională și terenuri de volei de plajă. Parcul La Plaja oferă, de asemenea, peste 20 de foișoare private, pentru grupuri de prieteni și familii, ce își doresc intimitate. Acestea sunt însoțite de servicii extra: servire din partea staff-ului, masă, scaune, șezlonguri, toate puse la dispoziția clienților prin închiriere. Parcul oferă spații indoor pentru organizare de evenimente corporative, concerte și aniversări.

laplaja

Prețul de intrare la parcul acvatic La Plajă variază între  40 și 70 RON.
Viitoarele parcuri marca Divertiland
Pe lângă parcul acvatic La Plajă, până în 2015 se vor deschide și Parcul de distracții Aventure Park, Centrul de divertisment familial Oasis Fun Center și Sports&Wellness Club. 
Parcul de distracții Aventure Park va fi construit în imediata apropiere a parcului acvatic La Plaja și se va întinde pe o suprafață de 42.000 metri pătrați. Aventure Park este structurat pe trei categorii de atracții, în funcție de publicul țintă căruia i se adresează.
Centrul de divertisment familial Oasis Fun Center este o construcție interioară, incluzând un parc acvatic și de distracții, precum și facilități ca: minigolf, jocuri electronice, jocuri de îndemânare, pereți de cățărare, karting, bungee-jumping, roller-skating, zonă de laser tag, structuri soft-play pentru copii, bowling, billiard, restaurante, magazine și cinema.
Sports&Wellness Club va avea centre dedicate activităților sportive și spa. Complexul va încorpora bazine de înot, terenuri de fotbal, baschet, tenis și squash, pista de jogging, pereți de cățărare, zonă de spinning, patinoar, zona de gimnastică și fitness, saună, jacuzzi, restaurante, zone de joacă pentru copii și altele.
Magic World Developments este o companie specializată în investitii și dezvoltare imobiliară în diverse sectoare, înființată de un grup de investitori străini.
Despre Divertiland Multi Entertainment Park
Investiția se realizează în localitatea Chiajna, județul Ifov și urmărește creșterea ofertei în domeniul agrementului în regiunea București-Ilfov. Proiectul presupune crearea unui hiperparc de distracții deschis tot timpul anului, ce va îmbina caracteristicile unui parc de proximitate cu cele ale unui parc de destinație.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302