Marriott International isi adauga un nou brand in portofoliu

Marriott International isi adauga un nou brand in portofoliu
person Horeca
access_time_filled

Marriott International isi adauga un nou brand in portofoliu

AC_CITY_NIGHT

Marriott International a anuntat ca impreuna cu grupul hotelier spaniol AC Hotels va lansa o noua franciza sub numele AC by Marriott, in Europa si America Latina, in anul 2011. in urma acestui joint-venture dintre Marriott International si AC Hotels, mai mult de 90 de hoteluri marca AC Hotels, deja existente in Spania, Italia si Portugalia, asteapta sa fie rebranduite „AC by Marriott”. Brandul AC by Marriott intentioneaza sa devina lider pe piata din Europa si din America Latina la categoria hotelurilor de 4 stele construite in stil urbanistic.

marriott_prop_8

Noul brand va combina punctele forte ale grupului hotelier AC Hotels cu cele ale hotelurilor Marriott; va imbina conceptul si modelul de business propus de AC Hotels, un hotel de patru stele in stil urban, caracterizat printr-un amestec unic de calitate, confort, design si tehnologie, cu sistemele globale de distributie si platforme de vanzari ale Marriott International si, in special cu Marriott Rewards, unul dintre cele mai mari programe de loialitate din intreaga lume din industria ospitalitatii.

ac-hotels-milan

Grupul hotelier AC Hotels a fost fondat in anul 1998 de Antonio Catalan si detine in portofoliul sau 90 de hoteluri, in Spania, Italia si Potugalia, cu un total de 9.500 de camere. Marriott International Inc. este o companie hoteliera de top cu peste 3.500 de proprietati de cazare aflate in 70 de tari si teritorii. Marriott International detine in portofoliul sau branduri precum JW Marriott, Ritz-Carlton, Autograph Collection, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302