Armani Hotel si in Paris

Armani Hotel si in Paris
person Horeca
access_time_filled

Armani Hotel si in Paris

Celebrul Imperiu din industria Fashion, Armani urmareste sa se extinda in sectorul hotelurilor de lux prin deschiderea celui de-al treilea hotel brandul Armani in Paris. in prezent valva creata in jurul primului hotel Armani din Dubai in Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, acapareaza opinia publica. Al doilea hotel al lantului urmeaza sa fie deschis in Milano, la jumatatea anului 2011, oras care intamplator este casa lui Armani. Imperiul Armani va colabora in continuare cu Emmar Hotels&Resort pentru a promova moda italiana.

armani-hotel-milan

Cei doi giganti, Armani si Emmar Hotels&Resorts au colaborat prima data in 2004 si au fost de acord sa promoveze lantul hotelier in orasele mari ale industriei fashion din lume. Dupa ce vor deschide hotelurile din Dubai, Paris si Milano, Armani Hotels se va extinde si in New York. O publicatie italiana a anuntat ca Armani a cumparat o insula exotica grecesca la pretul de 191 milioane de euro.

armani_hotel_04_100429_ssh

Mark Dardenne, directorul general al Emmar Hotels&Resorts a anuntat ca hotelul din Paris se afla in stadiul de design. El a mai anuntat ca raspunsul la primul hotel Armani a fost pozitiv si brandul va creste dupa aceasta aventura. Dubai este locul frecventat de giganti din toate sectoarele economiei si celebritati de top care cheltuiesc mult pentru serviciile de lux. Se estimeaza ca brandul Armani va deveni la fel de cunoscut in industria ospitalitatii cum este in prezent in industria fashion.

Sursa: thaindian.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302