Marriott isi va dubla portofoliul in Europa pana in 2015

Marriott isi va dubla portofoliul in Europa pana in 2015
person Horeca
access_time_filled

Marriott isi va dubla portofoliul in Europa pana in 2015

marriot
Datorita planurilor de reorganizare si de crestere accelerata la nivel international, Marriott planuieste sa-si dubleze portofoliul in Europa pana in 2015. Anuntul a fost facut astazi de catre Amy McPherson, presedinte si managing director al Marriott International Europe, in cadrul evenimentului International Hotel Investment Forum.Sarbatorind in acest an, 35 de ani de prezenta in Europa, grupul hotelier Marriott International este reprezentat prin 174 de hoteluri europene si planuieste sa creasca numarul de camere de la 40.000 la 80.000 in urmatorii cinci ani. Åžapte din cele 18 branduri Marriott sunt prezente in piata Europei si anume Ritz-Carlton, Bvlgari, JW Marriott, Marriott Hotels & Resorts, Renaissance Hotels, Courtyard by Marriott si Marriott Executive Apartments. Pe langa acestea, primul Residence Inn european se va deschide in Munchen in 2012. Dezvoltarea in Europa include 30 de proiecte, dintre care au fost deschise in acest an: Renaissance Moscova Monarch Center Hotel si the Courtyard by Marriott Budapesta, iar JW Marriott Hotel Ankara urmeaza sa fie deschis. „Europa este cea mai mare piata de acomodare din lume si detine un potential imens pentru Marriott.
Echipa noastra care se ocupa de proiectele din aceasta regiune se concentreaza cu precadere pe crestere”, a spus McPherson. Planurile de extindere in Europa includ doua branduri noi: Edition, un boutique-lifestyle in colaborare cu Ian Schrager si Autograph Collection, care cuprinde hoteluri si resorturi independente din intreaga lume reprezentand proprietatile de 4 si 5 stele si cele de lux cu statuturi distincte.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302