Promovarea turismului pe litoral cu tehnologia IPIX

Promovarea turismului pe litoral cu tehnologia IPIX
person Horeca
access_time_filled

Promovarea turismului pe litoral cu tehnologia IPIX

In statiunea Mamaia s-a lansat site-ul www.mamaia360.ro, primul proiect de promovare online a unei statiuni turistice din Romania. Site-ul utilizeaza tehnologia IPIX de vizualizare interactiva, la 360 de grade, a statiunii, care permite vizitarea virtuala a hotelurilor si restaurantelor din Mamaia inscrise in proiect, plimbari virtuale cu Telegondola sau prin Aqua Magic si efectuarea de rezervari online, fara intermediar, direct la hoteluri. Proiectul, realizat integral prin investitii private, este derulat de Asociatia Patronala Mamaia si IPIX Romania. Cu ocazia acestui eveniment, secretarul de Stat al MDRT, Sorin Munteanu a participat la Constanta si la deschiderea lucrarilor Adunarii Generale a Asociatiei Internationale MedCruise. Cu aceasta ocazie, reprezentantul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului a vorbit despre importanta pe care ministerul o acorda dezvoltarii turismului de croaziera in Romania, mai ales in contextul in care acest segment se numara printre putinele sectoare turistice care nu au fost afectate de criza economica mondiala. Prezenta la Constanta a membrilor asociatiei, a companiilor de croaziera si, in special, a factorilor decizionali ai dezvoltarii liniilor de croaziera reprezinta un prilej de a le face cunoscuta oferta turistica romaneasca.
IPIX
Totodata, aceasta constituie o oportunitate ca destinatii turistice romanesti precum litoralul, Delta Dunarii, Bucurestiul sau Dunarea, sa fie incluse in programele europene de croaziera.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302