MDRT continua procesul de privatizare in turism

MDRT continua procesul de privatizare in turism
person Horeca
access_time_filled

MDRT continua procesul de privatizare in turism

Alte trei societati din turism la care Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului detine actiuni organizeaza licitatii in luna noiembrie 2010, potrivit unui comunicat emis pe 5 noiembrie de MDRT. Astfel, societatile SC Mamaia SA, SC Litoral SA si SC Neptun-Olimp SA scot la vanzare, in aceasta luna, active din patrimoniu la preturi de pornire care insumeaza 7.487.414 euro.

Este vorba de societati care activeaza in domeniul turismului intrate in procesul de privatizare in acest an, la care statul detine actiuni, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Metoda folosita in toate cele trei cazuri este licitatia publica cu strigare competitiva (sau olandeza).

Licitatia organizata la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programata deschiderea documentatiei de participare, in prezenta ofertantilor. Activele SC Neptun-Olimp SA scoase la vanzare sunt: „Complex FALEZA Galati”, cu teren aferent in suprafata de 3586,74 mp si doua terenuri intravilane din Neptun, in suprafata de 3000 mp, respectiv 5483,73 mp.

FalezaGalatiFata

Pentru licitatia organizata la SC Mamaia SA si SC Litoral SA termenul limita de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmand ca a doua zi sa aiba loc sedinta de deschidere a documentelor de participare, in prezenta ofertantilor. SC Mamaia SA scoate la vanzare „Vila Turistica Mamaia”, cu teren in suprafata de 2.145 mp, si „Complex Hotelier Mamaia”, cu teren in suprafata de 2.329 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar ale celor doua active.

SC Litoral SA liciteaza¾Sediu Administrativ Hotel Bucuresti B” cu teren in suprafata de 692 mp, „Magazie propaganda” cu teren aferent in suprafata de 712 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar aferente.

Informatii suplimentare referitoare la termene si conditii de participare pot fi accesate pe site-ul www.mdrt.ro, la sectiunea Turism – Privatizare – Anunturi de privatizare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302