Primul hotel de patru stele din Satu Mare se deschide astazi

Primul hotel de patru stele din Satu Mare se deschide astazi
person Horeca
access_time_filled

Primul hotel de patru stele din Satu Mare se deschide astazi

Primul hotel de patru stele din Satu Mare se deschide astazi turistilor in plin centrul orasului. City Hotel, a fost construit in stil boutique in perioada 2007-2010, fiind singurul hotel clasat la patru stele din judetul Satu Mare. Satu Mare City Hotel are 39 camere si apartamente de lux, cu vedere spre parcul hotelului, un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri si un bar, ridicate la rang superior. Hotelul mai pune la dispozitia oaspetilor un superb centru Spa, unde acestia se pot delecta cu masaj, sauna, hidromasaj sau cu un centru de fitness.

city fainn

Noul hotel este situat in inima centrului de afaceri si cumparaturi al orasului, in apropierea centrelor de interes istoric, cultural si financiar, mai exact pe bulevardul Vasile Lucaciu. City Hotel va gazdui genul de oameni care cauta comfortul si serviciile unui hotel de 4 stele, oameni care pana acum erau nevoiti sa isi indrepte atentia spre orase precum Baia Mare sau Cluj.

Cu ocazia inaugurarii hotelului, turistii pot beneficia de oferta speciala de deschidere. Asadar acestia pot petrece un weekend la City Hotel, platind doar o noapte. Platind noaptea de sambata oaspetii beneficiaza gratis de noaptea de duminica.

city 2

in functie de nevoia si bunul plac al clientului, City Hotel dispune de patru tipuri de camere: Apartamente, Junior Suite, Deluxe Room si Superior Room. Preturile la un apartament incep de la 70 de euro, acesta fiind compus din doua camere de tipul dormitoarelor plus o baie. Camerele sunt prevazute cu televizor LCD, acces internet WiFi si prin cablu, telefon, aer conditionat, balcon. Camerele Junior suite, au o suprafata de 42 mp, sunt compuse dintr-o camera de zi si un dormitor prevazute cu televizor LCD, acces internet WiFi si prin cablu, telefon, aer conditionat, trei balcoane, plus o baie dotata cu doua chiuvete, bideu si cada de hidromasaj. Preturile la Junior Suite incep de la 80 euro. in ceea ce priveste Deluxe Room, preturile incep de la 60 euro, iar la Superior room de la 43 de euro.

city 3

„Hotelul nostru dispune de un restaurant si un bar ambele ridicate la rang superior. Restaurantul este dotat cu aer conditionat, capacitate de pana la 100 de locuri, iar vara va oferim o terasa deschisa pentru a putea profita de servirea meselor in aer liber”, se arata pe site-ul hotelului www.satumarecityhotel.ro.  in ceea ce priveste meniul servit in cadrul hotelului „Bucataria pregatita de catre specialistii nostri va ofera posibilitatea degustarii luxului culinar extras din retetele de referinta de la noi dar si din strainatate, puteti incerca o reintoarcere la obiceiurile romanesti prin bucate traditionale din zona sau puteti incerca ceva nou prin bucatele traditionale straine”, se mai arata pe site-ul hotelului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302