Ofertele turistice din 15 tari sunt prezente la TTR 2010

Ofertele turistice din 15 tari sunt prezente la TTR 2010
person Horeca
access_time_filled

Ofertele turistice din 15 tari sunt prezente la TTR 2010

targ-turism3

Desfasurata sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, care participa si in calitate de expozant, editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei reuneste peste 140 de firme din 15 tari pe o suprafata de 5.000 mp.

Autoritati din domeniul turismului din tara si din strainatate, asociatii patronale si de afaceri, touroperatori, agentii de turism, hoteluri si pensiuni prezinta programe si oferte speciale pentru Craciun si Naul Nou, dar si vacante la ski, city-breakuri, circuite turistice, culturale sau de aventura, oferte de weeekend, programe de wellness & spa etc.

targ-turism2

La editia de toamna a TTR participa cu programe de promovare turistica, Consiliile Judetene: Alba, Covasna, Harghita, Hunedoara, asociatii patronale si profesionale: Asociatia pentru Promovarea Turismului Bucuresti, Asociatia de ecoturism din Romania, Asociatia Turistica Vendelvaerde Borsec, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

targ-turism1

30% din expozantii de la aceasta editie a TTR provin din strainatate si promoveaza, la tarife atractive, destinatiile pentru vacanta de iarna in tari europene sau in zone exotice. Expozantii straini sunt prezenti atat prin autoritatile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Egipt, Italia, Republica Dominicana, Republica Moldova, cat si in standurile de promovare turistica organizate, in premiera, de unele ambasade acreditate la Bucuresti: Africa de Sud, Bulgaria, Cipru, Chile, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Irak, Iran, Macedonia, Malaezia, Pakistan, Peru, Slovacia, Siria, Turcia, Venezuela si Qatar.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302