Oltenia Travel&Business, la a II-a ediţie

Oltenia Travel&Business, la a II-a ediţie
person Horeca
access_time_filled

Craiova găzduiește în perioada 25-27 mai a doua ediție a Târgului de Turism „Oltenia Travel&Business”, care își propune să promoveze potențialul turistic al Olteniei, oferind noi oportunități atât prestatorilor de servicii din domeniul ospitalității cât și clienților acestora.
Evenimentul reunește peste 30 de expozanți: touroperatori, companii din mediul aerian, hotelieri, stațiuni balneare, pensiuni agroturistice, organizații specializate în turismul rural, ecologic, cultural și ecumenic, turism cu specific vânătoresc și pescuit, alături de care vom găsi standuri de prezentare cu produse gastronomice, producători de vinuri, plus alte produse aparținând domeniilor conexe.

craiova2

Expozanții au oportunitatea de a stabili noi contacte de afaceri, de a pătrunde pe noi piețe și de a explora noi sectoare din domeniu, beneficiind, în același timp, de o expunere în fața vizitatorilor, ce va duce la creșterea vânzărilor pentru sezonul 2012. Oltenia Travel&Business este cel mai mare târg de profil din Oltenia și se va bucura de participare internațională. Evenimentul reprezintă o modalitate de promovare eficientă, un prilej de a prezenta în mod direct oferte de turism, numărul de vizitatori înregistrat la prima ediție a Targului, cea din 2011, depășind cifra de 60.000.
Organizarea Târgului de Turism Oltenia Travel&Business va servi atât prestatorilor de servicii turistice, asigurând interacțiunea între diversele piețe din domeniu, lucru benefic viitoarelor colaborări și parteneriate, dar și ținutului Olteniei, printr-o importantă prezentare și promovare a atracțiilor aferente acestei zone pitorești. Astfel, vizitatorii pot descoperi sau redescoperi meleaguri binecuvântate de frumuseți naturale cum ar fi Valea Jiului, Valea Oltului și mai ales Defileul Dunării ” locuri cu peisaje încântătoare, cu vestigii istorice și cu o istorie și cultură însemnată. Toate acestea se pot corela cu ospitalitatea specifică sectorului de agroturism, sector care își așteaptă oaspeții la standurile de prezentare, oferindu-le în cele 3 zile de târg oferte și pachete avantajoase”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

otb1

Evenimentul va avea loc în Piața Mihai Viteazul din Craiova. Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 25 mai, la ora 12:00. Programul de vizitare este: vineri, 25 mai -între orele 12:00 și 22:00, sâmbăta, 26 mai – între orele 11:00 și 22:00 și duminică, 27 mai – între orele  10:00 și 15:00.
Oltenia Travel&Business este organizat de Asociația pentru Turism Rural, Ecologic și Cultural din Oltenia în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj și Mapamond Events & Advertising, bucurându-se de susținerea  Instituției Prefectului Județului Dolj și a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302